Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην Κίνα: Δείτε πού εγκατέλειψε ο πατέρας το παιδί του

Σοκ στην Κίνα: Δείτε πού εγκατέλειψε ο πατέρας το παιδί του

Το γεγονός ότι βιντεοσκοπήθηκε και βρέθηκε ο συγκεκριμένος πατέρας και το παιδί δείχνει ότι οι αστυνομικές αρχές έδρασαν άμεσα

Ένας πατέρας έβαλε τον 3 ετών σε μια τσάντα και την άφησε έξω από ένα κατάστημα επειδή «δεν είχε την πολυτέλεια να το μεγαλώσει» δήλωσε ο ίδιος. Ο 53 χρονος πιάστηκε να εγκαταλείπει το παιδί του στο Λαιξί της Κίνας. Την τσάντα τη βρήκε ένας περαστικός άντρας περίπου μία ώρα αργότερα και τη μετέφερε σε ένα κοντινό εστιατόριο.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό αποτελεί και μία ένδειξη του τι συνέβαινε κάποτε πριν εμφανιστούν τεχνολογικά εργαλεία όπως διαδίκτυο, κάμερες κλπ. Πλέον τουλάχιστον τέτοια περιστατικά καταγράφονται και δε μένουν στην αφάνεια.

Περιστατικό-βίντεο

Το αγόρι βγήκε έξω από την τσάντα ώρες μετά και έκλαιγε. Ο κόσμος που μαζεύτηκε και είδε τι συμβαίνει, κάλεσε την αστυνομία.  Οι αστυνομικοί πήγαν τον πατέρα για ανάκριση και έστειλαν το παιδί σε ορφανοτροφείο. Ο πατέρας του παιδιού Qu δήλωσε ότι η γυναίκα του τους εγκατέλειψε και δε μπορούσε πλέον να το αναθρέψει. Έτσι θεώρησε πως δεν είχε άλλη λύση πέραν του να το εγκαταλείψει όπως έγραψε στο σημείωμα.

Αναλυτικά

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 5 τo απόγευμα στις 16 Νοεμβρίου στην πόλη Laixi της ανατολικής Κίνας. Καταγράφηκε με κάμερα ο άντρας να κρατά την τσάντα στην οποία μέσα είχε βάλει το παιδί. Έκανε αρκετές κινήσεις για να ανιχνεύσει κάποια κίνηση στο περιβάλον του επειδή προφανώς δεν ήθελε να τον δει κανένας. Ο επόμενος άντρας που ήρθε μία ώρα μετά φορούσε κράνος και ανακάλυψε την τσάντα έξω από το μαγαζί.

Αντί να καλέσει την αστυνομία, αυτός ο άντρας -που μάλλον εργάζεται στο ατάστκημα-  μετέφερε την τσάντα σε διπλανό μαγαζί. Έπειτα την τοποθέτησε έξω από αυτό. Το παιδί ανακαλύφθηκε περίπου 4 ώρες μετά γύρω στις 10 το βράδυ όταν άνοιξε την τσάντα μόνο του και άρχισε να κλαίει.

Ο πατέρας του παιδιού είχε ταξιδέψει τουλάχιστον 140 χιλιόμετρα από μία κοντινή πόλη για να φτάσει εκεί. Υποστηρίζει πως το παιδίο γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Συμπλήρωσε πως νοσεί από διάφορες ασθένειες ο ίδιος και πως δεν έχει εισόδημα.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024