Ένας πατέρας έβαλε τον 3 ετών σε μια τσάντα και την άφησε έξω από ένα κατάστημα επειδή «δεν είχε την πολυτέλεια να το μεγαλώσει» δήλωσε ο ίδιος. Ο 53 χρονος πιάστηκε να εγκαταλείπει το παιδί του στο Λαιξί της Κίνας. Την τσάντα τη βρήκε ένας περαστικός άντρας περίπου μία ώρα αργότερα και τη μετέφερε σε ένα κοντινό εστιατόριο.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό αποτελεί και μία ένδειξη του τι συνέβαινε κάποτε πριν εμφανιστούν τεχνολογικά εργαλεία όπως διαδίκτυο, κάμερες κλπ. Πλέον τουλάχιστον τέτοια περιστατικά καταγράφονται και δε μένουν στην αφάνεια.

Περιστατικό-βίντεο

Το αγόρι βγήκε έξω από την τσάντα ώρες μετά και έκλαιγε. Ο κόσμος που μαζεύτηκε και είδε τι συμβαίνει, κάλεσε την αστυνομία.  Οι αστυνομικοί πήγαν τον πατέρα για ανάκριση και έστειλαν το παιδί σε ορφανοτροφείο. Ο πατέρας του παιδιού Qu δήλωσε ότι η γυναίκα του τους εγκατέλειψε και δε μπορούσε πλέον να το αναθρέψει. Έτσι θεώρησε πως δεν είχε άλλη λύση πέραν του να το εγκαταλείψει όπως έγραψε στο σημείωμα.

Αναλυτικά

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 5 τo απόγευμα στις 16 Νοεμβρίου στην πόλη Laixi της ανατολικής Κίνας. Καταγράφηκε με κάμερα ο άντρας να κρατά την τσάντα στην οποία μέσα είχε βάλει το παιδί. Έκανε αρκετές κινήσεις για να ανιχνεύσει κάποια κίνηση στο περιβάλον του επειδή προφανώς δεν ήθελε να τον δει κανένας. Ο επόμενος άντρας που ήρθε μία ώρα μετά φορούσε κράνος και ανακάλυψε την τσάντα έξω από το μαγαζί.

Αντί να καλέσει την αστυνομία, αυτός ο άντρας -που μάλλον εργάζεται στο ατάστκημα-  μετέφερε την τσάντα σε διπλανό μαγαζί. Έπειτα την τοποθέτησε έξω από αυτό. Το παιδί ανακαλύφθηκε περίπου 4 ώρες μετά γύρω στις 10 το βράδυ όταν άνοιξε την τσάντα μόνο του και άρχισε να κλαίει.

Ο πατέρας του παιδιού είχε ταξιδέψει τουλάχιστον 140 χιλιόμετρα από μία κοντινή πόλη για να φτάσει εκεί. Υποστηρίζει πως το παιδίο γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Συμπλήρωσε πως νοσεί από διάφορες ασθένειες ο ίδιος και πως δεν έχει εισόδημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο