Μέγκι Ντρίο : Αγνοούμενη η ξαδέρφη της μετά το σεισμό στην Αλβανία
Δραματικές στιγμές ζει η Μέγκι Ντρίο μετά τον ισχυρό σεισμό 6,4 Ρίχτερ που χτύπησε την Αλβανία
Ανάμεσα στους αγνοούμενους, που άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός στην Αλβανία είναι και η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο.
Δραματικές στιγμές ζει η Αλβανία μετά τον φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου που χτύπησε τη χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης (26 Νοεμβρίου)
Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Σιγιάκ, ανάμεσα στο Δυρράχιο και τα Τίρανα, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS), ενώ το εστιακό βάθος ήταν μικρό, 10 χιλιόμετρα.
Το Δυρράχιο, μετά τον φονικό σεισμό μοιάζει με πόλη που έχει βομβαρδιστεί.
Ο σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 24 ανθρώπων, τον τραυματισμό περισσοτέρων από 650 και την κατάρρευση δεκάδων κτιρίων.
Ανάμεσα στους αγνοούμενους, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι και η ξαδέρφη της πρώην παίκτριας γνωστού ριάλιτι μόδας, Μέγκι Ντρίο.
Η ίδια η Μέγκι Ντρίο με ένα μήνυμά της επιβεβαίωσε την είδηση στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο έγραψε χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα για την στήριξη, δυστυχώς η οικογένειά μου όπως και πολλές άλλες επηρεάστηκε από αυτό το σεισμό. Όμως η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία και σε τέτοιες δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μου είμαι μαζί της».
- Βίντεο: Η Σούδα στο επίκεντρο της κρίσης ΗΠΑ-Ιράν – Γεμάτη F-35 και F-22 η αμερικανική βάση [βίντεο]
- Κατέκτησε το 22ο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός: Η «χρυσή βίβλος» της διοργάνωσης
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 68-79: «Πράσινο» το Κύπελλο Ελλάδας
- Γεροβασίλη: Μια ισχυρή κοινωνική αντιπολίτευση προϋπόθεση για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
- Η Liza Minnelli επικρίνει την Lady Gaga για το περιστατικό με το αναπηρικό αμαξίδιο στα Όσκαρ του 2022



