Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτος Ελληνοαμερικανός: Προσφέρει στη Μισέλ Ομπάμα... ένα τενεκέ λάδι

Απίστευτος Ελληνοαμερικανός: Προσφέρει στη Μισέλ Ομπάμα… ένα τενεκέ λάδι

Ο Ερικ Αλεξανδράκης είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy

Εγινε κι αυτό. Ελληνοαμερικανός μουσικός και παραγωγός προσέφερε στην Μισέλ Ομπάμα ένα… τενεκέ λάδι από την Κρήτη.

Ο λόγος για τον Ερικ Αλεξανδράκη ο οποίος είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy με το άλμπουμ «I.V. CATATONIA: 20 years as a two-time cancer survivor», μία δουλειά που ξεκίνησε την πρώτη φορά που έμαθε ότι έχει καρκίνο, στα 25 χρόνια του, ενώ έχει δώσει δύο φορές «μάχη» με τη νόσο. Σ

Στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφια και η Μισέλ Ομπάμα!. Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός και παραγωγός έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Τζον Μάλκοβιτς, η Γιόκο Ονο αλλά και οι Placebo. Είναι υποψήφιος  για ένα έργο που ξεκίνησε την πρώτη φορά που έμαθε ότι έχει καρκίνο, στα 25 χρόνια του.

————————————————————————————————————–

Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ», «Ελαιόλαδο χωρίς μυστικά», «Αναμνήσεις του μετώπου 1920-1921» & Esquire.

Η ιστορία στα βάθη των αιώνων, τα χαρακτηριστικά, οι ποικιλίες της ελιάς, η συγκομιδή, η επεξεργασία του ευλογημένου καρπού, οι ελληνικοί ελαιώνες, η θρεπτική – διατροφική του αξία, το σύγχρονο ελαιουργείο, το οικολογικό λάδι αλλά και οι εκατοντάδες χρήσεις του στη σύγχρονη ζωή.

Ακόμη, η νοθεία του ελαιόλαδου και η ανίχνευσή της.

————————————————————————————————————–

Οταν έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες για τα Grammy, ο Ερικ Αλεξανδράκης υποσχέθηκε στην «αντίπαλό» του Μισέλ Ομπάμα ένα δώρο από την Ελλάδα.

«Ανυπομονώ να σε γνωρίσω Μισέλ Ομπάμα. Θα φέρω σε εσένα και στον Μπαράκ Ομπάμα λάδι της οικογένειάς μου από την Κρήτη. Το τρώω κάθε ημέρα και βασικά ακολουθώ τη μεσογειακή διατροφή. Συγχαρητήρια!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ελληνοαμερικανός.

ERIC ALEXANDRAKIS

@Alexandrakis

Looking forward to meeting you @MichelleObama ! I’ll bring you and @BarackObama some of my family’s olive oil from Crete. I eat it every day, and basically stick to the Mediterranean Diet. Congrats to you! @RecordingAcad

See ERIC ALEXANDRAKIS’s other Tweets

Η είδηση ότι ο Έρικ Αλεξανδράκης προσφέρει τενεκέ λάδι στην οικογένεια Ομπάμα έκανε τον γύρο των ελληνικών ΜΜΕ. Ο Αλεξανδράκης πάλι μέσω Twitter, έγραψε.

ERIC ALEXANDRAKIS

@Alexandrakis

My tweet to @MichelleObama & @BarackObama offering my family’s Cretan olive oil made national news in Greece. Just did a TV interv 4 1 of the main channels. To listen to my GRAMMY® nominated album: http://tiny.cc/IV20  @RecordingAcad

See ERIC ALEXANDRAKIS’s other Tweets

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024