«Γεια σε όλους» είπε η Μελάνια, ενώ προσπαθούσε να μιλήσει εν μέσω των αποδοκιμασιών, στην αρχή της σύντομης παρέμβασής της. Οι φωνές σίγησαν, αλλά ξανάρχισαν καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της

Η Μελάνια Τραμπ αποδοκιμάστηκε έντονα όταν ανέβηκε στη σκηνή εκδήλωσης για νέους στη Βαλτιμόρη, μια ασυνήθιστα εχθρική υποδοχή για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Οι συνεχείς αποδοκιμασίες, που κάλυπταν τα λεγόμενά της και διακόπτονταν από λίγες επευφημίες, είναι η τελευταία από τις αρνητικές υποδοχές που επιφυλάχθηκαν για τον πρόεδρο και την σύζυγό του σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις. Οπαδοί του μπέιζμπολ αποδοκίμασαν τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο σε έναν αγώνα στην Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο ενώ λίγες ημέρες αργότερα έγινε δεκτός με ανάμικτες επευφημίες και αποδοκιμασίες σε αγώνες πολεμικών τεχνών στη Νέα Υόρκη.

Και οι τρεις πόλεις ψηφίζουν κατά παράδοση Δημοκρατικούς.

Εντονες αποδοκιμασίες

Η πρώτη κυρία μίλησε για την εξάρτηση από τα οπιοειδή στο B’More Youth Summit που οργανώθηκε από την DEA (υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών) και το Ίδρυμα Νεολαίας Μαρκ Γουόλμπεργκ, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο ηθοποιός.

«Γεια σε όλους» είπε η Μελάνια, ενώ προσπαθούσε να μιλήσει εν μέσω των αποδοκιμασιών, στην αρχή της σύντομης παρέμβασής της. Οι φωνές σίγησαν, αλλά ξανάρχισαν καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της, λέγοντας:

«Σας εύχομαι καλές Ευχαριστίες. Ο Θεός να ευλογεί εσάς, τις οικογένειές σας και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Ο Τραμπ δεν έχει πολλούς φίλους στη Βαλτιμόρη, μια πόλη που το καλοκαίρι την χαρακτήρισε «αηδιαστική» και «γεμάτη με αρουραίους», στην αντιπαράθεση που είχε με τον Δημοκρατικό βουλευτή Ελάιτζα Κάμινγκς ο οποίος ήταν από τους σκληρότερους επικριτές της πολιτικής του. Ο Κάμινγκς, που εκλεγόταν στη Βαλτιμόρη, πέθανε τον Οκτώβριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr