Παναθηναϊκός : Εκτός σχεδίων Δώνη – Ρόκα οι Μολό και Μπεκ
Ο Τσάβι Ρόκα σήκωσε ήδη μανίκια, έκανε την πρώτη σύσκεψη με τον Δώνη και ετοιμάζονται οι πρώτες αλλαγές. Βαρύ το κλίμα για Μολό και Μπεκ, που δύσκολα θα το... γυρίσουν
Ο Τσάβι Ρόκα αναχώρησε για τη Βαρκελώνη και αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες να επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.
Ωστόσο, όσο διάστημα θα απουσιάζει δε θα σταματά να δουλεύει.
Άλλωστε, ο ισπανός τεχνικός διευθυντής, που κράτησε χαμηλούς τόνους στη χθεσινή του παρουσίαση, υποσχέθηκε δουλειά επί 24ωρου βάσεως για τον Παναθηναϊκό.
Και είναι αλήθεια πως τα θέματα που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και οι… καυτοί φάκελοι που έχει να διαχειριστεί δε σηκώνουν αναβολές.
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442