Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Nissan X-Trail πολλαπλασιάζει την περιπέτεια

To Nissan X-Trail πολλαπλασιάζει την περιπέτεια

Είτε έχετε μεγάλη οικογένεια είτε μεγάλη… παρέα, τώρα μπορείτε να απολαύσετε την περιπέτεια όλοι μαζί χάρη στο Nissan X-Trail.

Φέτος οι χειμερινές σας αποδράσεις γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, καθώς ολόκληρη η οικογένεια – ή η παρέα σας – μπορεί να μετακινηθεί με ένα μόλις όχημα, με όλη την άνεση και την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Το Nissan X-Trail σάς  προσφέρει συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και τεχνολογία αιχμής, στη μορφή ενός μυώδους SUV που αποπνέει κύρος και γοητεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να επιλέξετε τον προορισμό και να… απολαύσετε την διαδρομή.

Άνεση για όλους

Το X-TRAIL εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα 4,69 μέτρα του μήκους του για να μεταφέρει με τον πιο άνετο τρόπο από πέντε έως και επτά άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων. Και όταν λέμε άνετο, το εννοούμε: Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς, απολαμβάνουν τον καλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα πόδια τους, χάρη στο μακρύ μεταξόνιο και στα νέας σχεδίασης εμπρός καθίσματα. Αλλά και εκείνοι που θα φιλοξενηθούν στην τρίτη σειρά θα χαρούν εξίσου τη διαδρομή, χάρη στις λειτουργικές λύσεις της Nissan για την εύκολη πρόσβασή τους στο όχημα. Φυσικά, το ίδιο άνετα θα ταξιδέψουν και τα πράγματά σας, με τον χώρο αποσκευών να ξεκινά από τα 455 λίτρα στην επταθέσια διάταξη και από τα 565 λίτρα στην πενταθέσια διάταξη.

Η πολυτέλεια στη λεπτομέρεια

Μια αξέχαστη περιπέτεια απαιτεί και το κατάλληλο περιβάλλον. Το X-Trail εξασφαλίζει ότι θα το έχετε, προσφέροντάς σας έναν θάλαμο επιβατών με υψηλής ποιότητας υλικά και κομψές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον τεχνολογικό πλουραλισμό του στις διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού.

Η πολυτέλεια, όμως, δεν κρίνεται μόνο με αισθητικά κριτήρια. Βρίσκει την υψηλότερη μορφή της στην δυνατότητα εξατομίκευσης του X-Trail ώστε να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας, να αναβαθμίζει την εμπειρία οδήγησης και να εξασφαλίζει την ασφάλειά σας στον δρόμο.

Για παράδειγμα, μπορεί οι επιθυμίες σας να βρουν την εκπλήρωσή τους στον νέο βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων που αποδίδει 160 ίππους και συνδυάζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις με την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (από 5,7 λίτρα) και την ευκολία του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Αν προτιμάτε τη λύση του πετρελαίου, ο ακόμη νεότερος πετρελαιοκινητήρας των 1,7 λίτρων έχει ισχύ 150 ίππων και συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων είτε με το αυτόματο M-CVT συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης. Και τα δύο κιβώτια τοποθετούνται τόσο στις δικίνητες (2WD) όσο και στις τετρακίνητες (4WD) diesel εκδόσεις του X-Trail, προσφέροντάς σας ακόμη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών.

Αγαπά το περιβάλλον – και προσαρμόζεται σε αυτό

Η χαμηλή κατανάλωση και οι υψηλές προδιαγραφές του X-Trail εξασφαλίζουν το πολύ χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμά του, ανεξάρτητα από το μηχανικό σύνολο και το σύστημα μετάδοσης που θα επιλέξετε. Παράλληλα, το X-Trail μπορεί να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες τριάντα φορές ταχύτερα από το ανοιγόκλειμα του ματιού. Είτε έρθει αντιμέτωπη με χιόνι, είτε με βροχή, είτε με μια κλειστή στροφή, η έξυπνη τετρακίνηση στέλνει αυτόματα την ισχύ στους τροχούς που τη χρειάζονται περισσότερο. Έτσι, διασφαλίζει τον απόλυτο βαθμό πρόσφυσης, που τόσο έχουμε ανάγκη κατά τη διάρκεια των απρόβλεπτων, χειμερινών ημερών.

Συναρπαστικές τεχνολογίες

Μπορεί το 2020 να μην μας βρίσκει με… ιπτάμενα αυτοκίνητα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου είναι αμελητέες. Στο X-Trail βρίσκουν την ιδανική τους μορφή και δίνουν νέο νόημα στην ασφάλεια, τη συνδεσιμότητα και την υποστήριξη του οδηγού. Η ταυτόχρονη παρουσία χρηστικών συστημάτων, κάνουν τη ζωή σας στο δρόμο λιγότερο αγχώδη, περισσότερο άνετη και αναμφίβολα συναρπαστική.

Οι καινοτομίες της Nissan από τις οποίες επωφελείται το X-Trail αποτελούν σημεία αναφοράς. Αν έπρεπε να επιλέξουμε την κορυφαία, θα δίναμε τα σκήπτρα στη φιλοσοφία Nissan Intelligent Mobility, η οποία περιλαμβάνει συστήματα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, προειδοποίησης του οδηγού, υποβοήθησης για την κάθετη και παράλληλη στάθμευση, πανοραμική θέαση 360° χάρη σε τέσσερις κάμερες και προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η σύγχρονη εμπειρία οδήγησης συμπληρώνεται από ένα πλήθος συστημάτων που εξασφαλίζουν πως το μόνο που θα απαιτείται από εσάς, είναι η συγκέντρωσή σας και η… επιλογή του προορισμού. Το X-Trail διαθέτει ακόμη και συστήματα προειδοποίησης τυφλού σημείου, που εντοπίζουν οχήματα γύρω του που δεν είναι ορατά από τη θέση του οδηγού, ανίχνευσης κινούμενων αντικείμενων, προειδοποίησης κάθετης κίνησης σε περίπτωση διασταυρούμενης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια οπισθοπορείας και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα – με άλλα λόγια, μπορείτε να ξεχάσετε τις εποχές της ταλαιπωρίας με το φρένο ή το χειρόφρενο.

Αν προσθέσουμε σε αυτά το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης Intelligent 4×4 αλλά και τις λειτουργίες που αποτρέπουν την εμπλοκή σε ατύχημα προφυλάσσοντας εσάς, την οικογένεια σας και τους άλλους οδηγούς, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις για να καταλάβετε ότι το X-Trail είναι ο ιδανικός σύντροφος για μια ζωή γεμάτη…περιπέτεια!

Ανακαλύψτε το Nissan X-Trail εδώ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024