Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΕΘΕΑ : Διεθνείς διακρίσεις για δυο προγράμματα

ΚΕΘΕΑ : Διεθνείς διακρίσεις για δυο προγράμματα

Δύο προγράμματα του ΚΕΘΕΑ βραβεύονται από διεθνείς οργανισμούς

Διεθνείς διακρίσεις κερδίζει το ΚΕΘΕΑ για προγράμματα του.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA), το ΚΕΘΕΑ ΜOSAIC αποτελεί μία από τις καλές πρακτικές, που έχει να επιδείξει η χώρα μας ως προς την υποστήριξη των προσφύγων, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο του οργανισμού.

Επίσης, το συνέδριο ICT SECURITY WORLD για την ψηφιακή ασφάλεια τίμησε το ΚΕΘΕΑ με το φετινό βραβείο ΑΙΓΙΣ. Η βράβευση αφορούσε τα προγράμματα που έχει δημιουργήσει το ΚΕΘΕΑ για εφήβους και νεαρούς ενήλικες που είναι εθισμένοι στο διαδίκτυο και τα video games.

Το ΚΕΘΕΑ MOSAIC για τη στήριξη προσφύγων

Η έκθεση της FRA αναφέρεται στο έργο που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ MOSAIC στη στήριξη προσφύγων και μεταναστών με προβλήματα εξάρτησης στην Αθήνα, καθώς και στη συμβολή του στην πρόληψη της εγκληματικότητας και στην κοινωνική ένταξη.

Bασίζεται σε συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν με πρόσφυγες και εργαζομένους πρώτης γραμμής σε 15 τοποθεσίες έξι κρατών-μελών της ΕΕ: Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία και Σουηδία.

Τo ICT Security World είναι μια ετήσια συνάντηση επαγγελματιών, τεχνοκρατών, ειδικών και επιστημόνων στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας. Τo φετινό ICT Security World, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 σύνεδροι, διοργάνωσαν το ΙCT Forum και η Ερευνητική Ομάδα Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών (INFOSEC) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024