
Διαζύγιο της Ξάνθης με τον Κίκο Ραμίρεθ
Παρελθόν αποτελεί για την Ξάνθη ο Κίκο Ραμίρεθ μετά και τη νέα ήττα από τη Λαμία
Ο Κίκο Ραμίρεθ αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο της Ξάνθης, η οποία ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον ισπανό τεχνικό.
Η ήττα από τη Λαμία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού η ομάδα στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος μετρά τέσσερις ήττες και μόλις μία ισοπαλία, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό, με την Ξάνθη να μη θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών.
Ο Γιώργος Κόλτσης, μέχρι πρότινος βοηθός του Ραμίρεθ, αναμένεται να αναλάβει προσωρινά μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης.
Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ



