Στο Μέγαρο Μαξίμου βλέπουν πίσω από τις τελευταίες κινήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν Αλέξη Τσίπρα  αποσυντονισμένο και λειτουργικά αναποτελεσματικό. Ωσάν, όπως λένε,  να μην έχει ακόμη συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι έχασε την εξουσία και βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένος από την ήττα, από την […]

Στο Μέγαρο Μαξίμου βλέπουν πίσω από τις τελευταίες κινήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν Αλέξη Τσίπρα  αποσυντονισμένο και λειτουργικά αναποτελεσματικό.

Ωσάν, όπως λένε,  να μην έχει ακόμη συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι έχασε την εξουσία και βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένος από την ήττα, από την οποία δεν έχει ακόμη συνέλθει.

Οι δικοί του ωστόσο, δηλαδή οι στενότεροι συνεργάτες του, επιμένουν ότι θα πρέπει να τρέξει τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ όσο γίνεται γρηγορότερα. Εις εξ αυτών παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ με ένα… Yugo (το «αρχαίο» γιουγκοσλαβικό αυτοκίνητο από την εποχή του Τίτο) που του έχουν φορέσει μηχανή 3.000 κυβικών. Προσθέτουν μάλιστα ότι κάποια στιγμή θα ανατιναχθεί αν συνεχίσει με αυτή τη μηχανή. Τον προτρέπουν, λοιπόν, να αλλάξει αμάξι, να αποκτήσει επιτέλους ευρωπαϊκό αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr