Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας: Ποιο παράπονο έχει από την Μαρία Μπεκατώρου;

Σπύρος Μπιμπίλας: Ποιο παράπονο έχει από την Μαρία Μπεκατώρου;

Ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, σε πρόσφατη συνέντευξη του τα βάζει με την Μαρία Μπεκατώρου

Ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, σε πρόσφατη συνέντευξη του τα βάζει με την Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε στους δημοσιογράφους πως ενώ εκείνος παλαιότερα στήριζε την παρουσιάστρια όσο ήταν στο Τηλέ Άστυ, εκείνη δεν τον κάλεσε ποτέ σε εκπομπή της όταν «μετακόμισε»  σε μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό.

Εκεί έχω ένα παραπονάκι…

«Η Μαρία Μπεκατώρου που κάποτε ήμουν στήριγμά της στο Τηλέ Άστυ δεν κάνει τέτοιου τύπου εκπομπές που να με φωνάζει καλεσμένο. Αλλά όταν έκανε δεν με φώναζε. Εκεί έχω ένα παραπονάκι, της το έχω πει. Μου είχε πει ότι δεν μπορούσε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πώς μπορούν όλοι οι άλλοι;», αναρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η παρουσιάστρια παλαιότερα μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, την εξέλιξη της και τόνισε πως ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία των δημοσίων σχέσεων και πως δεν έγινε μέρος του συστήματος.

– Πριν ξεκινήσεις την πορεία σου στα μεγάλα κανάλια, ποιο ήταν το μεγαλύτερό σου άγχος;

Τότε δεν είχα κανένα άγχος! Όλα ήταν ήρεμα, ανέμελα, ελεύθερα… Τότε, το μόνο μου άγχος ήταν η κίνηση στον δρόμο, μην αργήσω στην εκπομπή. Ήθελα να βγαίνει καλή η εκπομπή, αλλά δεν υπήρχε πίεση. Ήταν άλλα χρόνια εκείνα… Ό,τι μου ήρθε στη ζωή, μου ήρθε μόνο του. Εγώ πίστευα ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στο «Τελεσίτυ». Δεν έλεγα «αχ, να πάω σε ένα μεγάλο κανάλι!», δεν το είχα στο μυαλό μου. Μη φανώ αχάριστη, χαίρομαι που έγινε, αλλά δεν πάσχισα ποτέ για να το πετύχω. Επίσης, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία των δημοσίων σχέσεων και των γύρω-γύρω. Ίσως γι’ αυτό ο θεός μου έστειλε αυτό το δώρο που ζω σήμερα. Η ζωή μου τα έφερε πολύ ωραία!

– Ποιο ήταν το τίμημα για την κορυφή;

Δεν το λέω «κορυφή», απλά η καριέρα μου πήρε άλλη τροπή. Σίγουρα, ο χρόνος στη δουλειά είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μου. Από μικρή δούλευα πολύ – και θα δουλεύω για όσο με βαστάνε τα πόδια μου. Λατρεύω αυτό που κάνω! Όμως, πια δεν έχω τον ίδιο ελεύθερο χρόνο που είχα κάποτε.

– Προηγουμένως μου είπες για «δημόσιες σχέσεις». Πιστεύεις, λόγω του μεγέθους πλέον του ονόματός σου και της τηλεοπτικής του αξίας, ότι έγινες μέρος του «συστήματος»;

Δεν έγινα ποτέ μέρος του συστήματος! Είμαι μέσα κι έξω από αυτό που λέμε «δουλειά». Έκανα ωραίες γνωριμίες, έκανα φίλους, διαχειρίζομαι ήρεμα αυτά που μου συμβαίνουν. Ποτέ δεν ξέφυγε το μυαλό μου, ξέρω τι μου γίνεται.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024