Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Λέχου: Μετάνιωσα που είπα...

Κατερίνα Λέχου: Μετάνιωσα που είπα…

H Κατερίνα Λέχου μίλησε για όλα και για όλους.

Για όσα δεν είχε τολμήσει κανείς να τη ρωτήσει μέχρι σήμερα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Λέχου φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Dot, όπου μίλησε για όλα και για όλους.

View this post on Instagram

«Εις την πολιν»

A post shared by Katerina Lehou (@katerinalehou) on

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή το viral video με τις συμβουλές υγείας που είχε δώσει πριν μερικές εβδομάδες μέσα από την ίδια εκπομπή, μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, την ηλικία της αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της.

«Η ηλικία είναι ένα νούμερο που μπορεί να είναι και θετικό. Σημαίνει ότι έχεις περάσει, έχεις δει και έχεις μάθει πράγματα και μπορεί και να έχεις ωριμάσει» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λέχου, αναφέροντας μάλιστα πως τη μεγαλύτερη «κρίση» στο συγκεκριμένο θέμα την πέρασε σε ηλικία 28 ετών, όταν κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης τη ρώτησαν πόσο χρονών είναι και εκείνη είπε την περσινή της ηλικία, ενώ αποκαλύφθηκε πως έλεγε ψέμματα!

Μιλώντας για τη σχέση της με τον επί 12 χρόνια σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, η Κατερίνα Λέχου ανέφερε ποια στοιχεία αποτελούν πυλώνες στον γάμο της, αναφέροντας ενδεικτικά την εντιμότητα, την αφοσίωση και τη γλύκα!

https://www.instagram.com/p/BxyY2waoCov/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Κατερίνα Λέχου δεν έκρυψε όμως την ενόχλησή για το πώς παρερμηνεύθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις σχετικά με την παραλίγο συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:

«Ας έχουν οι άλλοι τη νόηση να καταλαβαίνουν και να ακούν ολόκληρο αυτό που λες και μετά ας σε σταυρώσουν. Ναι! Πλένω τα χέρια μου 60 φορές γιατί έχω σκυλί και αυτό το έκοψαν στη συνέντευξη και έμεινε μόνο το 60! […]

Μετάνιωσα που είπα ότι δέχθηκα πρόταση για τις «Μέλισσες» γιατί έγινε είδηση! Τι το ‘θελα και το είπα; Είναι πολύ άγριες αυτές οι μέλισσες… Δεν το βλέπω όμως!» δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα η Κατερίνα Λέχου.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024