Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική : Σε χαράδρα βρέθηκε νεαρή οδηγός

Χαλκιδική : Σε χαράδρα βρέθηκε νεαρή οδηγός

Μεγάλη επιχείριση διάσωσης μιας νεαρής κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική

Μεγάλη επιχείριση διάσωσης μιας νεαρής κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική, στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε κι έτσι οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στην περιοχή Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας halkidikinews.gr, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Φώναζε βοήθεια

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για τη διάσωση και ανάσυρσή της.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024