ΠΑΣΟΚ : Το συνέδριο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συνέδρων

Πολύ έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ κατά τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου. Προβληματισμός που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να κάνει ακόμη και με την εγκυρότητα της διαδικασίας και με το κατά πόσο έχει το Συνέδριο τη νομιμοποίηση να λάβει πολύ σοβαρές αποφάσεις, όπως οι αλλαγές στο Καταστατικό.

Το θέμα έχει να κάνει, λένε οι πληροφορίες του in.gr, με την προσέλευση των συνέδρων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Η χαμηλή προσέλευση είναι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες και θέμα που θα θέσει στην ομιλία του ο Παύλος Γερουλάνος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, δικαίωμα συμμετοχή στο συνέδριο έχουν περί τους 4.280 συνέδρους. Αρα απαιτούνται περισσότεροι από 2.850 σύνεδροι

Χθες οι σύνεδροι που πήραν κάρτα ήταν 1.057 και εισπράχτηκαν περί τα 5.285 ευρώ ενώ την Κυριακή το πρωί ο αριθμός είχε ανέβει σε 1.200 άτομα, δηλαδή 6 χιλιάδες ευρώ.

Διερωτώνται πολλοί, λοιπόν, πώς θα ληφθούν αποφάσεις με τέτοια συμμετοχή, με το γεγονός ότι στην αίθουσα δεν είναι περισσότεροι από 1.500 σύνεδροι.

«Αν ήταν γενική συνέλευση εταιρείας θα είχε αναβληθεί μέχρι να βρεθεί ο απαραίτητος αριθμός μετόχων», λένε με νόημα κάποιοι που δε βλέπουν με καλό μάτι τα όσα συμβαίνουν.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr