Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά : Φωτιά σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης

Χανιά : Φωτιά σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης

Ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, καφετέρια στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, καφετέρια στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις καίγοντας αρχικά την ξύλινη οροφή της επιχείρησης που στεγαζόταν σε νεοκλασικό κτήριο στην συμβολή των οδών Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Μυλωνογιάννη. Οι φλόγες μετά την υποχώρηση της οροφής επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό, καταστρέφοντας την επιχείρηση, όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα από τα Χανιώτικα Νέα.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπάθησαν να περιορίσουν την φωτιά και να αποτρέψουν τον κίνδυνο επέκτασής της σε διπλανά κτήρια αλλά και σε δύο επιχειρήσεις που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο. Τις δυνάμεις πυρόσβεσης συνέδραμε και πυροσβεστικό όχημα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Μέχρι και αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις που συγκεντρώνουν στοιχεία για τα αίτια και τις συνθήκες που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024