Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της και μία πανέμορφη γυναίκα.

Στην τελευταία της δημοσίευση ωστόσο στο Intagram, το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο και γεμάτο μώλωπες.

Ο λόγος για την Σούζαν Σάραντον η οποία σε δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τι της συνέβη.

Όπως αποκάλυψε η Σούζαν Σάραντον, αναρρώνει από ένα σοβαρό ατύχημα, ενώ οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με το μελανιασμένο της πρόσωπο σοκάρουν.

Η 73χρονη Σούζαν Σάραντον, δημοσίευσε στον λογαριασμό της κοντινές φωτογραφίες από το πρόσωπό της, στις οποίες φαίνεται ο σοβαρός τραυματισμός της, που υπέστη -όπως εξηγεί- επειδή γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση.

Στο μήνυμά της, λέει επίσης πως λόγω του τραυματισμού της, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλον ένα μεγάλο μώλωπα στο μέτωπο, μελανιά στο δεξί μάτι της και κάταγμα στη μύτη, αναγκάστηκε να απουσιάσει από μια εκδήλωση του γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς το Σάββατο.

Η Σούζαν Σάραντον εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να εκφράσει επίσης την υποστήριξή της στον Μπέρνι Σάντερς, άτι που δεν κάνει πρώτη φορά καθώς ανήκει στους διασήμους που πολύ συχνά εκφράζει άποψη για την πολιτική.

Τον περασμένο Ιούνιο είχε συλληφθεί μάλιστα έξω από το Καπιτώλιο σε μια διαμαρτυρία ενάντια στην μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ και το διαχωρισμό οικογενειών στα νότια σύνορα της χώρας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σούζαν Σάραντον :