
Παναιτωλικός: Χωρίς Μιμίτο, Σιέστεν και Μοράρ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει για το ματς με τον Παναθηναϊκό τους Μιμίτο, Σιέστεν και Μοράρ.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19:30), για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.
Ο Μάκης Χάβος στο παιχνίδι με το Τριφύλλι δεν υπολογίζει στον τραυματία Μιμίτο, στον τιμωρημένο Σιέστεν, αλλά και στον Μοράρ, ο οποίος βρίσκεται σε σιωπηλή τιμωρία και όλα τα ενδεχόμενο είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του.
Ως εκ τούτου, η αποστολή του Παναιτωλικού απαρτίζεται από τους: Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Μπάλμπι, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Φυτόπουλο, Γιαννιώτη, Γιοβάνοβιτς, Λιάβα, Λουσέρο, Μαρσιάλ, Παρρά, Ρομάν, Σανιά, Ταχάρ, Τσιγγάρα, Κνετ και Γιαννακόπουλο.
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 3 βαθμούς! Μάλιστα, η 12η Λαμία είναι 7 πόντους μακριά, ενώ ο Πανιώνιος μόλις έναν πόντο πίσω από τον Παναιτωλικό.
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός



