Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κομίνης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Μπουχαλάκη

Ο Κομίνης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Μπουχαλάκη

Ο Μασούρας τράβηξε καθαρά τον Μπουχαλάκη στο 50ό λεπτό, ο Κομίνης πήγε στο VAR, αλλά αποφάσισε να μην υποδείξει το καθαρό πέναλτι!

Μια ακόμη φάση από εκείνες που θα καταγραφούν στα ανδραγαθήματα του φετινού διαιτητικού φαινομένου που έχει χτυπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη. Και όλως τυχαίος, πάλι εναντίον του Ολυμπιακού. Με το δίδυμο Κομίνη – Διαμαντόπουλου να μην καταλογίζει ένα εμφανές, ξεκάθαρο πέναλτι στους Ερυθρόλευκους.

Στο 50ό λεπτό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είχε έχει κερδίσει κόρνερ από δεξιά. Μόλις αυτό εκτελείτε, στην περιοχή του Πανιωνίου συμβαίνουν μια σειρά από ενέργειες, που οδηγούν σε ένα μεγάλο μπουλούκι να βρίσκεται στο χορτάρι. Με αποτέλεσμα ο Διαμαντόπουλος να ζητήσει από τον Κομίνη να πάει στο VAR, για να δει την περίπτωση να υπάρχει πέναλτι.

Χρέωσε την Ομοσπονδία 50.000 € για βενζίνη!

Η φάση είναι ξεκάθαρη. Ο Γιάννης Μασούρας τραβάει τον Μπουχαλάκη από τη μέση και το αριστερό χέρι. Με αποτέλεσμα ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης να πέσει στο χορτάρι. Ο ορισμός του πέναλτι. Μια φάση ξεκάθαρη. Αλλά όχι για τον Κομίνη.

Ο διεθνής ρέφερι πήγε ο ίδιος στο VAR. Και παρότι είδε καθαρά τη φάση, έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση! Με τον Ολυμπιακό να αντιλαμβάνεται για ακόμη μία φορά ότι οι κανονισμοί στα πέναλτι, διαφέρουν.

Τουλάχιστον δύο λεπτά αργότερα, ο Κομίνης έδωσε το νέο καθαρό πέναλτι, σε χέρι του Παπανικολάου…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024