ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο 78-56
Με εντυπωσιακό ξεκίνημα, που όμοιο του δεν υπάρχει στη φετινή Basket League, ο ΠΑΟΚ επέβαλλε τον νόμο του κόντρα στο Ρέθυμνο
Οι προπονητές συνηθίζουν να βάλουν παίκτες, οι οποίοι δεν είναι σε καλή κατάσταση στην αρχική πεντάδα, καθώς κανένα ματς δεν τελειώνει στο πρώτο πεντάλεπτο. Από την άλλη δεν υπάρχει κανόνας δίχως εξαιρέσεις κι ο ΠΑΟΚ το απέδειξε σήμερα, επικρατώντας του Ρεθύμνου με 78-56, σ’ ένα ματς το οποίο κρίθηκε πριν ολοκληρωθούν τα πρώτα πέντε λεπτά.
Ο «δικέφαλος» ξεκίνησε εντυπωσιακά, απέναντι στο Ρέθυμνο, το οποίο… άργησε να πάει στην Πυλαία. Προηγήθηκε (κρατηθείτε) με 22-0 στο πρώτο μισό του πρώτου δεκαλέπτου κι ολοκλήρωσε την περίοδο με το σκορ στο 31-8! Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα.
Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια κάποια αντίδραση, μείωσαν μέχρι και στους 10, κάνοντας πολύ καλή δεύτερη περίοδο (στο επιμέρους σκορ νίκησαν με 22-12), αλλά δεν είχαν δυνάμεις να κάνουν κάτι παραπάνω. Κι αν το τρίτο κομμάτι του αγώνα είχε απόλυτη ισορροπία, στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι άνοιξαν και πάλι τις… τουρμπίνες και τέλειωσαν το ματς με άνεση και διαφορά.
Σε μια τόσο καλή εμφάνιση δεν μπορεί να βρεθεί παίκτης που υστέρησε. Ο ΠΑΟΚ είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, τέσσερις εξ αυτών είναι που ξεκίνησαν τον αγώνα. Ο Ουίγκινς ήταν συγκριτικά ο καλύτερος, ο Σμιθ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο ματς με τη Σαραγόσα. Άλλες διοργανώσεις, ίδιες (καλές) παρουσίες.
Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει δικαιολογημένα παράπονα απ’ όλους πλην του Φράνκαμπ, που ήταν μια ομάδα μόνος του. Φανταστείτε να μην υπήρχε κι εκείνος, που έδωσε σκορ, μοίρασε ασίστ, έκανε τα πάντα, για να μειώσει την έκταση της ήττας.
Τα δεκάλεπτα: 33-8, 45-30, 62-47, 78-56.
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
- Η Euroleague αποθέωσε τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά: «Εδώ η κουλτούρα είναι διαφορετική» (vid)
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
- Νέα σενάρια από το εξωτερικό: «Θέλει και τον Μπράξτον Κι ο Ολυμπιακός» (vids)
- Τζόκοβιτς για την κατάκτηση της Euroleague: «Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά»
- «Ο Νίκολιτς και ο Λουτσέσκου υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπεσίκτας»
- Τελεσίγραφο της Βαλένθια σε Μοντέρο για νέο συμβόλαιο: «Πρέπει να αποφασίσει μέχρι τέλος Μαΐου…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)





































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442