Τη σιγουριά του πως ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Final 4 της Euroleague εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Απαντώντας σε ερωτήσεις που του έκαναν χρήστες του Instagram, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» εμφανίστηκε βέβαιος πως με τον Αμερικανό στον πάγκο, ο σύλλογος μπορεί να φτάσει μέχρι και τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Παράλληλα, αποκάλυψε πως σε περίπτωση που ο Πιτίνο έδινε αρνητική απάντηση στην πρόταση του «τριφυλλιού», τότε στον πάγκο της ομάδας θα συνέχιζε ο Γιώργος Βόβορας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του 67χρονου, αφού προορίζεται ως ο επόμενος head coach της ομάδας.
Τέλος, ο Γιαννακόπουλος απάντησε και στο θέμα της πιθανή αγοράς της ΠΑΕ, υποστηρίζοντας ότι εφόσον επιτευχθεί ο στόχος του PAO Alive (20.000.000 ευρώ) και γίνει το γήπεδο, τότε θα προσπαθήσει να την αποκτήσει.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.