Ερωτευμένος με βουλετίνα είναι ο επίσης βουλευτής Κλέων Γρηγοριάδης.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και στέλεχος του ΜέΡΑ25 διατηρεί δεσμό με την 42χρονη Ελένη Σπετσιωτη.
Τους ένωσε το θέατρο αλλά και τα… κοινά
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, ο επιτυχημένος ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25, αν και είναι πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.
Η γοητευτική Ελένη είναι θεατρολόγος, με σπουδές στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και ιδρυτικό μέλος του κόμματος του Γιάνη Βαρυφάκη.
Και οι δυο φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, αφού ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν για τη σχέση τους.
Η Ελένη, μάλιστα, εκτελεί και χρέη μάνατζερ του Κλέωνα στο κόμμα, αφού τον βοηθάει σε ό,τι έχει να κάνει με το επικοινωνιακό κομμάτι.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας