Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Ιωαννίδης: Μιλάει για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

Πάνος Ιωαννίδης: Μιλάει για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

Ο σεφ και κριτής, Πάνος Ιωαννίδης, έκανε μια αποκάλυψη που μας άφησε άναυδους...

Ο σεφ και κριτής, Πάνος Ιωαννίδης, έκανε μια αποκάλυψη που μας άφησε άναυδους…

Του πρόσφεραν 2.000 ευρώ για μια βραδιά

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξομολογήθηκε σε πρωινή εκπομπή μια ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί: “Πέρυσι με είχαν πάρει τηλέφωνο από τη Γερμανία και μου μίλησαν στα ελληνικά για μια κυρία που “θα έρθει στην Ελλάδα και θα ήθελε να περάσει μια βραδιά μαζί σας. Δίνει 2,000 ευρώ για μια βραδιά. Δεν είναι χιούμορ, είναι αλήθεια”. Γέλασα… Το πήρα σαν χιούμορ και έκλεισα το τηλέφωνο”.

Ο ταλαντούχος και γοητευτικός σεφ είχε μιλήσει και παλαιότερα, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά της ζωής του για πρώτη φορά.

Η σύλληψη στην Πάρο

Ένα από τα άγνωστα περιστατικά της ζωής του, που αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης, ήταν αυτό της σύλληψής του από την Αστυνομία. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι σε νεαρή ηλικία είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε παράνομα κοσμήματα στην Πάρο.

«Ο μπαμπάς μου ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων. Και η αδερφή μου το ίδιο. Τον ακολούθησε τον δρόμο και πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ περήφανος. Ένα καλοκαίρι στην Πάρο, πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική είπα να φτιάξω μερικά κοσμήματα μόνος μου και είπα πως θα τα πουλήσω. Εννοείται χωρίς άδεια και δεν το ήξερε και ο πατέρας μου. Είχα βάλει ένα πάγκο να τα πουλήσω και ήταν και άλλοι που πουλούσαν. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε. Και σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και μας μπουζουριάζει. Ο πατέρας μου το έμαθε» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Σε κάποια φάση, περνάει η αστυνομία, “χραπ”, με “μπουζουριάζει”, πού είναι η άδεια, πού είναι το ένα, πού είναι το άλλο», δήλωσε.

Η πρόταση για την επιτροπή στο MasterChef

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε ακόμα για το πώς του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο MasterChef, αλλά και την επική απάντηση που είχε δώσει.

«Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε πρωινή εκπομπή, αλλά μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν… είχα πάει στη Θεσσαλονίκη. Mε πήραν από κάποια κανάλια και μου είπαν «Σας ενδιαφέρει μία πρωινή εκπομπή;» κι έλεγα «Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι στη Θεσσαλονίκη». Κάποια στιγμή με παίρνουν από το STAR και μου λένε αυτό κι αυτό… και μου λένε «Για το MasterChef σας πήραμε» και λέω «Δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;» και μου απαντάνε «Ναι, δε σας θέλουμε για παίκτη!», είχε πλάκα!», απάντησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο σεφ μίλησε και για τις σχέσεις και όπως αποκάλυψε, όταν βγαίνει με τη σύντροφό του, στην αρχή, προτιμά να τρώει έξω. «Όταν σε μια σχέση μαγειρέψω εγώ, τότε έχουν σοβαρέψει τα πράγματα». Ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι ρωτά τι αρέσει σε εκείνους που μαγειρεύει και όχι τι δεν τους αρέσει, ενώ υποστήριξε ότι δέχεται πολλές ερωτήσεις από πολλούς άνδρες.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024