Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη : «Γελοία πράγματα περί αυτοκτονίας» λέει ο πατέρας

Κατερίνη : «Γελοία πράγματα περί αυτοκτονίας» λέει ο πατέρας

Ατύχημα και όχι αυτοκτονία χαρακτηρίζει ο άνδρας των πτώση των δυο γυναικών σε χαράδρα στην Κατερίνη.

Για όσα ακούγονται γύρω από τον θάνατο της γυναίκας και της κόρης του στην Κατερίνη παίρνει θέση ο τραγικός πατέρας και σύζυγος.

Ο ίδιος περιγράφει τις τραγικές στιγμές της αναζήτησης της γυναίκας και της κόρης του καθώς και την τελευταία επικοινωνία μαζί τους.

Όπως αναφέρει, στις 8 Νοεμβρίου είχε την τελευταία επαφή με τη σύζυγό του.

Την άκουσε να του λέει στο τηλέφωνο πως με την κόρη τους θα πήγαιναν στον χωριό του, στη Τσαριτσάνη. Έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές την Κυριακή στις 17 Νοεμβρίου σε μια χαράδρα βάθους 120 μέτρων στον Όλυμπο.

«Γελοία όσα ακούγονται»

Ο πατέρας μιλάει στον ΑΝΤ1 για ατύχημα και κατακρίνει όσους έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

«Διότι αυτά τα χαζά και αυτά τα κόψε ράψε που έκαναν με τη μητέρα μου, περί αυτοκτονίας κτλ είναι γελοία πράγματα. Όπως είναι γελοία και τα υπόλοιπα για διαβατήρια, φωτογραφίες διαβατηρίων, για ρώσικες μαφίες και ιστορίες» ξεσπά ο πατέρας.

Μάλιστα για να ενισχύσει το επιχείρημά του ότι πρόκειται για δυστύχημα μίλησε για τα σχέδια που έκανε η οικογένεια του για το επόμενο διάστημα. Και που δεν έδειχναν κάτι το ανησυχαστικό.

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», υποστηρίζει ο πατέρας. «Όταν μια γυναίκα στρώνει τα κρεβάτια, περιποιείται, ετοιμάζει πράγματα, ετοιμάζεται για πάρτι, κάνουμε σχέδια για τα Χριστούγεννα. Βλέπεις ότι είμαστε σε πολύ καλή διάθεση…πάμε να αυτοκτονήσουμε…δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο τραγικός πατέρας περιγράφει πως μαζί με αστυνομικούς αναζητούσαν ενδείξεις για το τι μπορεί να είχε συμβεί στις γυναίκες του.

«Από σπίτι σε σπίτι, από βενζινάδικο, από επιχείρηση σε επιχείρηση να βρούμε μια ένδειξη. Βρήκαμε τελικά ενδείξεις αρκετές. Η τελευταία κάμερα ήταν στο 13ο χιλιόμετρο προς Ελασσόνα και στον Άι Δημήτρη πάνω βρήκαμε άλλη μια κάμερα δεν έδειχνε ότι πέρασε, δεν πέρασε δεν έφτασε. Οπότε επικεντρωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι της διαδρομής» περιγράφει.

Σημειώνεται  μάλιστα πως το σημείο όπου το αυτοκίνητο με τις δυο γυναίκες έπεσε στη χαράδρα είχε μπει στο μικροσκόπιο.

Πολλές φορές ακόμη και ο ίδιος πέρασε από εκεί. Εννιά μέρες μετά με τη συνδρομή drone και κατόπιν πληροφορίες οδηγού οι σοροί τους εντοπίστηκαν στην κοίτη της.

«Εκεί είναι μια έκταση τεράστια όλο γκρεμούς και βλάστηση πυκνή. Το αυτοκίνητο έφυγε πατήθηκαν υποτίθεται τα χορτάρια αλλά είναι σαν μπαλάκι και έφυγε απευθείας κάτω. Η πρόσκρουση η πρώτη πρέπει να έγινε πολλά μέτρα πιο κάτω» καταλήγει ο τραγικός πατέρας.

Τι είχε πει η γιαγιά της 17χρονης

Η γιαγιά της 17χρονης περιέγραψε από δική της πλευρά όλα όσα συνέβαιναν.

«Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης. Η δήλωση της ηλικιωμένης γυναίκας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όμως έγινε έτσι;

Ένα τηλεφώνημα στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας. Το κορίτσι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κυκλοφορούσε υποβασταζόμενη από μπλε περιπατητήρα.

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της, την οποία βίωνε καθημερινά.

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μητέρα και κόρη βρήκαν τραγικό θάνατο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024