Χαλκιδική : Ταξί κατέληξε στη Θάλασσα λόγω κακοκαιρίας
Στη θάλασσα κατέληξε ταξί το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης.
Στη θάλασσα κατέληξε ταξί το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης.
Ο οδηγός του ταξί
Οπως μεταδίδει το thestival.gr, στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού και διαπίστωσαν ότι ο οδηγός, και μοναδικός επιβαίνων, στο όχημα κατάφερε να εξέλθει και είναι καλά στην υγεία του.
Δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση από το συμβάν και το ταξί πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα της εταιρείας στην οποία είναι ασφαλισμένο.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
- Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Διευθυντής κλινικής ευθύνεται για τουλάχιστον 68 θανάτους – Χρησιμοποιούσε εμφύτευμα από δική του εταιρεία
- Η Τεχεράνη επιτρέπει την διέλευση κινεζικών πλοίων από το Ορμούζ
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στα Σπάτα
- Ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος πέθανε στα 34 του χρόνια
- «Ποιος διάολο πέταξε κινητό στο κεφάλι μου;»: Ελαφριά διάσειση για τον Όλι Σάικς στη σκηνή
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442