
Κακοκαιρία : «Πνίγηκαν» και στην Καβάλα – Επιχείρηση μεταφοράς δύο παιδιών
Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή βροχόπτωση προκλήθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Νομό Καβάλας και ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά του δήμου Παγγαίου, ενώ η πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει για την ασφαλή μεταφορά δύο παιδιών από το σπίτι τους.
Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή βροχόπτωση προκλήθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Νομό Καβάλας και ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά του δήμου Παγγαίου, ενώ η πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει για την ασφαλή μεταφορά δύο παιδιών από το σπίτι τους.
Μεταφορά δύο παιδιών
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι γονείς ανησυχούσαν για την ασφάλεια των παιδιών και ζήτησαν τη συνδρομή της υπηρεσίας προκειμένου να μεταφερθούν σε συγγενικό τους σπίτι στο χωριό Πολύστυλο.
Οπως μεταδίδει το kavalapost.gr (απ΄όπου και οι φωτογραφίες), τα σοβαρότερα προβλήματα από τη καταρρακτώδη βροχή εντοπίστηκαν στο Κοκκινόχωμα, όπου πλημμύρισαν δρόμοι και επιχειρήσεις.
Συνεργεία του δήμου Παγγαίου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη και η Πυροσβεστική επιχείρησαν τα μεσάνυχτα να ανοίξουν δίοδο ώστε να υποχωρήσει ο συσσωρευμένος όγκος του νερού. Η πυροσβεστική δέχτηκε 25 κλήσεις για απάντληση υδάτων.
Διακοπή ρεύματος
Σημειώθηκε, επίσης, διακοπή ηλεκτροδότησης στις Ελευθερές και στο Ελαιοχώρι εξαιτίας βραχυκυκλώματος σε κολόνα της ΔΕΗ, με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.
Η διακοπή επηρέασε και το σήμα κινητής τηλεφωνίας, ενώ στην Ελευθερούπολη έπεσε μεγάλος όγκος νερού, χωρίς να έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα σοβαρά προβλήματα.
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112

