Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζωντανά στο One Channel ο μεγάλος τελικός του Copa Libertadores

Ζωντανά στο One Channel ο μεγάλος τελικός του Copa Libertadores

Πριν την έναρξη του ματς, στις 21:00 από το στούντιο του ONE Channel o Αντώνης Καρπετόπουλος σε ένα PRE GAME Copa Libertadores. Σχολιάζουν ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Βαγγέλης Μίχος. Καλεσμένος o διεθνής αργεντίνος μέσος, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα.

To ONE Channel μπαίνει δυναμικά και στις αθλητικές μεταδόσεις και μεταδίδει αποκλειστικά τον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη Νότια Αμερική.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 22:00, η Φλαμένγκο αντιμετωπίζει τη Ρίβερ Πλέιτ, στην κορυφαία μονομαχία για τον τίτλο του Champions League της Νότιας Αμερικής. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας και αποκλειστικά στο ONE Channel, σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου.

Πριν την έναρξη του ματς, στις 21:00 από το στούντιο του ONE Channel o Αντώνης Καρπετόπουλος σε ένα PRE GAME Copa Libertadores. Σχολιάζουν ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Βαγγέλης Μίχος.

Ζωντανές συνδέσεις, αφιερώματα για τις δύο ομάδες και όλο το παρασκήνιο του μεγάλου αγώνα. Καλεσμένος o διεθνής αργεντίνος μέσος, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Η κάτοχος του τροπαίου Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή και τέσσερις φορές νικήτρια του θεσμού θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της απέναντι στην ιστορική βραζιλιάνικη Φλαμένγκο, που επιστρέφει σε τελικό μετά το 1981, τη χρονιά, που έφτασε στην κορυφή.

Το Αργεντίνικο πείσμα κόντρα στη Βραζιλιάνικη φινέτσα για την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας, σε μία μάχη των δύο καλύτερων ποδοσφαιρικών σχολών της Νότιας Αμερικής.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 22:00 αποκλειστικά στο ONE Channel ο τελικός του Copa Libertadores, Φλαμένγκο-Ρίβερ Πλέιτ σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου.

Στις 21:00 PRE GAME Copa Libertadores με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024