Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πέτρες που βρέθηκαν στη γιάφκα στα Εξάρχεια ήταν από… ανακαίνιση

Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πέτρες που βρέθηκαν στη γιάφκα στα Εξάρχεια ήταν από… ανακαίνιση

Εκεί που η ΕΛ.ΑΣ βρήκε αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες, καπνογόνο και πέτρες

Μπορεί η αστυνομία να εξέδωσε χτες ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες για το διαμέρισμα-γιάφκα στα Εξάρχεια, όπου και βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες, καπνογόνο και πέτρες, ωστόσο η βουλευτής Πέτη Πέρκα του ΣΥΡΙΖΑ έχει εντελώς άλλη άποψη για τι έγινε στην οικεία στην οδό  Στουρνάρη.

Παραθέτοντας επιχειρήματα που ξεπερνούν κάθε λογική, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να δικαιολογήσει τους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων με έναν απρόσμενο τρόπο.

Ειδικότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκλήθη ως καλεσμένη στο κανάλι «Ε» να σχολιάσει την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια χάρη στην οποία αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Η βουλευτής λοιπόν μάλλον προς έκπληξη των υπολοίπων καλεσμένων, όχι μόνο δεν είδε κάτι ύποπτο στο εν λόγω διαμέρισμα, αλλά δικαιολόγησε την ύπαρξη υλικών και αντικειμένων λέγοντας πως οι πέτρες που βρέθηκαν εκεί ήταν επειδή «Κάποιος έκανε ανακαίνιση»!

Υπενθυμίζεται πάντως πως σύμφωνα με την αστυνομία το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024