Καλεσμένη στην εκπομπή One Line βρέθηκε την Τρίτη (19/11) η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη όπου μίλησε για την ανομία στα Πανεπιστήμια, τις αντιδράσεις για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ, αλλά και τα κυβερνητικά σχέδια για την Παιδεία στην πρωτοβάθμια - δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Καλεσμένη στην εκπομπή One Line βρέθηκε την Τρίτη (19/11) η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη όπου μίλησε για την ανομία στα Πανεπιστήμια, τις αντιδράσεις για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ, αλλά και τα κυβερνητικά σχέδια για την Παιδεία στην πρωτοβάθμια – δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

«Μπήκε το νερό στο αυλάκι» δήλωσε η κ. Ζαχαράκη σχολιάζοντας την ομαλή έκβαση της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ υποστήριξε ότι η πρώτη κίνηση από τη μεριά της κυβέρνησης, έγινε με τη διάταξη για την αποκατάσταση της πραγματικής διάστασης του ασύλου.

Μιλώντας για την περίπτωση του υπογείου της ΑΣΟΕΕ, η κ. Ζαχαράκη υπογράμμισε πως και σε αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση κινήθηκε βάσει σχεδίου.

Παράλληλα τόνισε πως σε κάθε περίπτωση τα Πανεπιστήμια είναι δημόσιοι χώροι και ότι η εφαρμογή του νόμου είναι απαραίτητη.

Στο τραπέζι του One Line βρέθηκαν επίσης και οι αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με την κ. Ζαχαράκη να δίνει απαντήσεις γύρω από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ για τους παιδικούς σταθμούς, όπως επίσης και για την κάλυψη κενών που υπάρχουν στις θέσεις εκπαιδευτικών.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr