Τσιτσιπάς : Ο διεθνής Τύπος υποκλίνεται στον Έλληνα τενίστα – «Ύμνοι» από BBC και Guardian
Διέλυσε τον αντίπαλό του με ένα "χτύπημα"...
Με ένα φοβερό backhand ο Στέφανος Τσιτσιπάς «διέλυσε» τον Ντομινίκ Τιμ και από πρίγκιπας έγινε βασιλιάς του τένις και ειδικά του ATP Finals.
Βέβαια δεν επρόκειτο για ένα απλό χτύπημα που απλά μπέρδεψε τον αντίπαλο, αλλά για ένα φοβερό backhand με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων την ώρα που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο.
Περιθώρια δεν είχαν μάλιστα και τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία υποκλίθηκαν στον Έλληνα τενίστα λίγη ώρα μετά την τεράστια νίκη στον τελικό ATP Finals με 2-1 σετ.
Υπόκλιση διεθνών μέσων σε Τσιτσιπά
Το BBC έγραψε: «Το έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς» και προσθέτει: «Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το ATP Finals».
Ο Guardian αναφέρει: «Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιμ σε ένα δραματικό αγώνα και κατέκτησε το ATP Finals»
Η As συμφωνεί με την L’ Equipe: «Ένας μαέστρος 21 ετών».
Το SkySports αναφέρει: «Στο ντεμπούτο του ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το ATP Finals, νικώντας τον Ντόμινικ Τιμ».
Στην ιστοσελίδα της ATP ο Έλληνας πρωταθλητής αποκαλείται ο «Νέος βασιλιάς του Λονδίνου» και προσθέτει: «Έγινε ο πρώτος τενίστας από την Ελλάδα που κατέκτησε το ATP Finals».
Η L’ Equipe από την πλευρά της έγραψε στην ηλεκτρονική της σελίδα: «Μαέστρος ο Τσιτσιπάς. Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του. Νίκησε τον Τιμ στον τελικό και πήρε το ATP Finals».
Η ιταλική Gazzetta dello Sport γράφει: «Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιμ και κατέκτησε το τρόπαιο στο Λονδίνο.»
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)




















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442