Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα πάμε καλά

Μέσα πάμε καλά

Η εκτίμηση πάντως του Μαξίμου στους τέσσερις μήνες διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι «πάει καλά»

Η εκτίμηση πάντως του Μαξίμου στους τέσσερις μήνες διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι «πάει καλά».

Το κύριο χαρακτηριστικό της – πάντα κατά την εκτίμηση του Μαξίμου – είναι ότι παραμένει πολύ δυνατή πολιτικά και δημοσκοπικά.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», το δεύτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι προσπαθεί να χειριστεί πολλά θέματα μαζί. Ανάπτυξη, επενδύσεις, έννομη τάξη και ασφάλεια, ιδιωτικοποιήσεις, ενέργεια, περιβάλλον και πολλά άλλα.

Τα ενδοκυβερνητικά «θεματάκια»

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένα ενδοκυβερνητικά «θεματάκια», όπως η πρώτη ανοιχτή κόντρα, που βγήκε μάλιστα και προς τα έξω, ανάμεσα σε υπουργούς.

Και εξηγούμαι: Το πρώτο ρήγμα στο κυβερνητικό σχήμα είναι αυτό που εμφανίστηκε στο υπουργείο Εργασίας. Οι δύο επικεφαλής του υπουργείου, ήτοι ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης, λέγεται ότι δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα. Η δε υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου είναι επιρρεπής, όπως αποδείχθηκε, σε… γκάφες!

Πάντως ένα από τα πουλάκια που κατοικοεδρεύουν στην Ηρώδου Αττικού μού είπε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί τούτο τον καιρό ένα κλίμα… αξιολόγησης υπουργών, υφυπουργών αλλά και γενικών γραμματέων. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε, το ζήτημα της αξιολόγησης κυβερνητικών στελεχών αποτελεί προεκλογική δέσμευση του κ. Μητσοτάκη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024