Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέων Γρηγοριάδης: Τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια δε σεβάστηκαν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας

Κλέων Γρηγοριάδης: Τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια δε σεβάστηκαν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας

Μιλώντας στη Βουλή, ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 έκανε τη σύγκριση επικαλούμενος σχετική δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη αφότου μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στο σπίτι του. 

Στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια αναφέρθηκε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, κατά τη συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Άκουσα χθες το βράδυ τον υπουργό Ανάπτυξης, την ώρα που κατήγγειλε την »εξαιρετικά δολοφονική τρομοκρατική ενέργεια» των μελών του Ρουβίκωνα που πέταξαν τρικάκια στο δρόμο, έξω από το σπίτι του.

»Ο υπουργός μας είπε ότι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας είναι πάντα απολύτως σεβαστό», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης και πρόσθεσε:

«Αναρωτιέμαι, αν το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας όσων είχαν την ατυχή έμπνευση να αποκτήσουν σπίτι, στην περιοχή των Εξαρχείων, έγινε σεβαστό, από τον υπουργό Προστασίας της Πολίτη της ίδιας κυβέρνησης που, αν δεν το ξέρετε, σας ενημερώνω, ότι με πολιορκητικούς κρίκους αστυνομικοί έσπασαν τζαμαρίες για να πιάσουν ενδεχόμενους ταραχοποιούς σε ταράτσες, χωρίς όμως να ρωτήσουν τους ιδιοκτήτες, αν μπορούν να τους ανοίξουν».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024