
Ρουβίκωνας : Τριπλή επίθεση αντιεξουσιαστών τα ξημερώματα –Μπούκαρε με βαριοπούλες σε γραφεία
Καταδρομικές επιθέσεις σε Μαρούσι και Νέα Φιλαδέλφεια.
Τριπλή επίθεση σε γραφεία εταιρειών πραγματοποίησαν τα ξημερώματα τα μέλη του «Ρουβίκωνα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πέντε το πρωί, περίπου 18-20 άτομα με μηχανάκια μετέβησαν στις εγκαταστάσεις εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και πέταξαν πέτρες και μπουκάλια με μπογιά.
Πέταξαν πέτρες, μπούκαραν με βαριοπούλες
Εν συνεχεία τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έκαναν «ντου» με βαριοπούλες σε πολυεθνική εταιρία τσιμέντου στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Μετά τις επιθέσεις στα γραφεία των εταιρειών, ακολούθησε σχετική ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι η επίθεση σε εταιρίες παροχής ρεύματος έγινε με αφορμή «την ψήφιση έως τα μέσα Νοεμβρίου του νέου νομοσχεδίου που ξεκινάει το τελικό στάδιο της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της ενέργειας στην Ελλάδα».
Όσο για την επίθεση στην εταιρία τσιμέντου, οι αντιεξουσιαστές αναφέρουν πως έγινε με αφορμή δύο εργατικά ατυχήματα που σημειώθηκαν με διαφορά ενός μήνα στην τσιμεντοβιομηχανία.
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο
- Χιλή: Συγκρούσεις φοιτητών με την αστυνομία στο περιθώριο διαδήλωσης κατά της λιτότητας
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης


