Τρεις και πλέον ώρες διήρκησε η επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, σε 21χρονο ο οποίος χθες αργά το μεσημέρι, έχασε τέσσερα από τα δάχτυλα του χεριού του σε ατύχημα με μηχανή του κιμά.
Ο νεαρός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί επιχείρησαν να σώσουν τον αντίχειρα του 21χρονου.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Γιώργος Μοσχοβάκης «η κατάσταση του παιδιού είναι καλή, ωστόσο οι πρώτες ώρες ή και μέρες, είναι πάντα κρίσιμες και απαιτούν ψυχραιμία».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.