
Διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει τους κοιλιακούς της δύο μήνες μετά τον τοκετό
Η διάσημη μανούλα έχει τον καλύτερο γυμναστή
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε διανύουν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους. Η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.
Και οι δύο νέοι γονείς είναι ενεργοί στα social media και μοιράζονται στιγμιότυπα με την κορούλα τους στο Instagram, κάνοντάς μας να “λιώνουμε”.
Η Ελένη Χατζίδου προσπαθεί να βρει σιγά σιγά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και όπως αποκάλυψε έχει ήδη ξεκινήσει εντατική γυμναστική, υπό την καθοδήγηση του συζύγου της. Μάλιστα, έκανε ένα Instagram Story και μας έδειξε τους κοιλιακούς της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!
Δείτε τη φωτογραφία που μας εντυπωσίασε.
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Τι πιστεύουν αληθινές σεξεργάτριες για το Euphoria;
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Κοινωνικός τουρισμός: Το 62% των αιτήσεων θα απορριφθούν – Σκληρή κριτική από ΠΑΝΣΥΠΟ
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»
- «Ποιος σκότωσε το παιδί μου» – Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 20χρονου όταν τον αντίκρισε νεκρό





