Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φενέρμπαχτσε: «Ψέματα ότι παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς, τον στηρίζουμε»

Φενέρμπαχτσε: «Ψέματα ότι παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς, τον στηρίζουμε»

Φενέρμπαχτσε: «Ψέματα ότι παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς, τον στηρίζουμε»

Η Φενέρμπαχτσε περνάει τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων ετών, «διαγράφοντας» κάκιστη πορεία στην Euroleague. Η τουρκική ομάδα έχει πετύχει μόλις δύο νίκες στη φετινή διοργάνωση και με το αρνητικό ρεκόρ 2-6, βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε εναντίον των παικτών του στη χτεσινή ήττα από την ΤΣΣΚΑ, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά τη λήξη, στη συνέντευξη τύπου.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, η τουρκική ομάδα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, προχώρησε στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Σέρβο τεχνικό να παραιτείται από τον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα η Φενέρμπαχτσε ξεκαθάρισε πως ο «άρχοντας των δακτυλιδιών» δεν έχει παραιτηθεί, ότι η διοίκηση τον στηρίζει, ενώ παράλληλα διέψευσε και τον δημοσιογράφο που έγραψε για αίτημα του Ομπράντοβιτς να συναντηθεί την προσεχή Δευτέρα απευθείας με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλί Κοτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα νέα που θέλουν τον προπονητή της μπασκετικής ομάδας της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει παραιτηθεί και τα οποία είδαμε σε διάφορα Μέσα και στα social media δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο προπονητής μας είναι ακόμα στην αρχή του καθήκοντός του, η διοίκηση τον στηρίζει και η ομάδα μας έχει πίστη ότι θα ζήσουμε πάλι επιτυχημένες ημέρες.

Επίσης, η δημοσίευση του Ahmet Ercanlar ότι ο Ομπράντοβιτς ζήτησε να συναντηθεί απευθείας με τον πρόεδρο του συλλόγου, απορρίπτοντας συνάντηση με τη διοίκηση της μπασκετικής ομάδας είναι απολύτως εσφαλμένη και το μοιραζόμαστε με το κοινό μας».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024