Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέλγιο : Παιδί - θαύμα αποφοιτά από το πανεπιστήμιο σε ηλικία εννέα ετών

Βέλγιο : Παιδί – θαύμα αποφοιτά από το πανεπιστήμιο σε ηλικία εννέα ετών

Ο μικρός στο Βέλγιο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις σπουδές του τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια σχεδιάζει να συνεχίσει με διδακτορικό πάνω στο ίδιο αντικείμενο και παράλληλα να σπουδάζει ιατρική

Πτυχίο στην ηλικία των… εννέα ετών ετοιμάζεται να πάρει ένα παιδί – θαύμα από το Βέλγιο.

Ο Laurent Simons σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Αϊντχόφεν, με τους εκπαιδευτικούς να τον χαρακτηρίζουν ως «απλά εξαιρετικό».

Σύμφωνα με το CNNi, ο μικρός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις σπουδές του τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια σχεδιάζει να συνεχίσει με διδακτορικό πάνω στο ίδιο αντικείμενο και παράλληλα να σπουδάζει ιατρική!

Τι λένε οι γονείς του

Οι γονείς του δηλώνουν στο αμερικανικό δίκτυο ότι νόμιζαν πως οι παππούδες του γιου τους ήταν υπερβολικοί όταν έλεγαν ότι έχει «χάρισμα». Σύντομα ωστόσο οι δάσκαλοί του συμφώνησαν, καθώς παρατήρησαν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Για να επιβεβαιωθούν, του έκαναν το ένα τεστ μετά το άλλο.

Παρά το γεγονός πως ο μικρός προέρχεται από μία οικογένεια γιατρών, οι γονείς του δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί ο Laurent μαθαίνει τόσο γρήγορα και εύκολα.

Ωστόσο, η μητέρα του έχει αναπτύξει τη δική της… θεωρία. «Έτρωγα πολύ ψάρι όταν ήμουν έγκυος» δήλωσε γελώντας.

Το αγαπημένο του μάθημα

Από την πλευρά του, ο 9χρονος είπε πως το αγαπημένο του μάθημα είναι η ηλεκτρολογία και ότι επίσης «θα σπουδάσει λίγη ιατρική».

Παρότι ο μικρός μπορεί να μαθαίνει εξαιρετικά γρήγορα, οι γονείς του φροντίζουν να είναι πολύ προσεκτικοί και τον αφήνουν να διασκεδάζει.

«Δεν θέλουμε να γίνει πολύ σοβαρός. Κάνει ό,τι του αρέσει. Πρέπει απλά να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ του να είναι παιδί και των ταλέντων του» δηλώνει ο πατέρας του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024