Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το air hockey Κικίλια και Μπαλατσινού

Το air hockey Κικίλια και Μπαλατσινού

Εχει και το παιχνίδι της επωνυμίας τις δυσκολίες του…

Αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο τρίτο επίπεδο μεγάλου πολυκαταστήματος στο Μαρούσι γονείς με τα παιδιά τους περνούσαν τον χρόνο τους στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ανάμεσά τους και ένας ψηλός κύριος ο οποίος έπαιζε air hockey με έναν πιτσιρικά.

Θα μου πείτε, και ποιο το ενδιαφέρον που ένας κύριος έπαιζε με έναν πιτσιρικά. Οταν όμως πρόκειται για τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον γιο της Τζένης Μπαλατσινού, τότε το παιχνίδι αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», για όσους έχουν παίξει air hockey θα ξέρουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι ταχύτητας, με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο – καθώς θα πρέπει να αποτρέψουν τον δίσκο του αντιπάλου να μπει στο δικό τους τέρμα.

Συνήθως τα παιδιά είναι εκείνα που δείχνουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο υπουργός φαινόταν να το χαίρεται περισσότερο. Λίγο προτού ο αγώνας ολοκληρωθεί εμφανίστηκε και η κυρία Μπαλατσινού.

Οταν όσοι βρίσκονταν στον χώρο δεν τους κοιτούσαν – πώς να περάσει απαρατήρητο το συγκεκριμένο ζευγάρι – εκείνοι ήταν πιο διαχυτικοί μεταξύ τους. Μόλις κάποιος όμως έριχνε το βλέμμα του πάνω τους εκείνοι αυτομάτως σοβάρευαν.

Εχει και το παιχνίδι της επωνυμίας τις δυσκολίες του…

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024