Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πανικός στα social: Απίστευτη καταγγελία pop star

Πανικός στα social: Απίστευτη καταγγελία pop star

Μια ανάρτηση ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στα social media

Δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο. Μία καταγγελία από το στόμα της Τέιλορ Σουίφτ για το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ελεύθερα την ίδια της μουσική στα επερχόμενα American Music Awards, όπου και πρόκειται να εμφανιστεί, ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στα social media.

Σύμφωνα με την Τέιλορ Σουίφτ, ενώ πρόκειται να τιμηθεί στα φετινά AMAs με το βραβείο της «Καλλιτέχνιδος της Δεκαετίας», οι μάνατζερ Scooter Braun και Scott Borchetta τής ανακοίνωσαν πως δεν της επιτρέπουν να ερμηνεύσει επί σκηνής τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της, στους οποίους έχουν δικαιώματα, καθώς συνεργάζονταν μαζί της όταν αυτοί κυκλοφόρησαν.

View this post on Instagram

It’s golden, like daylight 💛

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

«Τυραννικό έλεγχο» καταγγέλλει η Τέιλορ Σουίφτ

Κλιμακώνεται η διαμάχη της Taylor Swift με την πρώην δισκογραφική εταιρεία της.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε εκφράσει καθαρά την αντίθεσή της το καλοκαίρι στην πώληση του καταλόγου της στον επιχειρηματία και μάνατζερ Scooter Braun, ως μέρος της συμφωνίας του τελευταίου με τον Scott Borchetta για την εξαγορά της ‎Big Machine Label Group.

Η Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσε τριγμούς στη μουσική βιομηχανία ανακοινώνοντας στη συνέχεια την πρόθεσή της να ηχογραφήσει ξανά το σύνολο της δισκογραφίας της, ώστε να έχει την κυριότητα και τον έλεγχο των τραγουδιών της, από τη στιγμή που δεν της επετράπη να αγοράσει η ίδια τα δικαιώματα του προσωπικού καταλόγου της.

View this post on Instagram

It’s blue, the feeling I got 💙

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Η Τέιλορ Σουίφτ δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο κοινοποιεί όλη την ιστορία, σημειώνοντας για τους μάνατζερ:

«Το μήνυμα που μου στέλνουν είναι σαφές: «Να είσαι καλό κορίτσι και να κλείνεις το στόμα σου, αλλιώς θα τιμωρηθείς».

Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ. Κανείς από αυτούς του δύο δεν είχαν την παραμικρή συμμετοχή στη σύνθεση αυτών των τραγουδιών. Δεν έκαναν τίποτα για να δημιουργήσουν τη σχέση που έχω με τους θαυμαστές μου».

Μάλιστα, η λεζάντα στο μήνυμα της Τέιλορ Σουίφτ αναγράφει: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω».

Όλα στον αέρα

Η Τέιλορ Σουίφτ σημείωσε πως τόσο η εμφάνισή της στα AMAs όσο και σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix που θα είχε ως θέμα τη ζωή της τίθεται εν αμφιβόλω, εν αναμονή των εξελίξεων.

Μετά από αυτή την ανάρτηση, τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης προς την Taylor Swift από τους θαυμαστές της, ενώ η ετικέτα #IStandWithTaylor (Υποστηρίζω την Taylor) έγινε κορυφαίο θέμα στο Twitter.

Η Τέιλορ Σουίφτ αναφέρει ότι δημοσιεύει τα γεγονότα επειδή θέλει να βοηθήσει άλλους καλλιτέχνες να αποφύγουν μια παρόμοια μοίρα.

«Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι τα American Music Awards θα με τιμήσουν με το Βραβείο Καλλιτέχνης της Δεκαετίας στη φετινή τελετή.

Σχεδιάζω να παρουσιάσω στο show ένα medley των τραγουδιών μου από ολόκληρη τη δεκαετίας», γράφει η Τέιλορ Σουίφτ.

«Ο Scott Borchetta και ο Scooter Braun λένε τώρα ότι δεν μου επιτρέπεται να τραγουδήσω τα παλιά μου τραγούδια στην τηλεόραση επειδή ισχυρίζονται ότι θα τα ηχογραφήσω ξανά πριν την περίοδο που θα μου επιτραπεί, τον επόμενο χρόνο», αποκαλύπτει η Τέιλορ Σουίφτ.

«Επιπλέον – και αυτό δεν ήταν ο τρόπος που είχα προγραμματίσει να σας πω πω αυτά τα νέα – το Netflix έχει δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου τα τελευταία χρόνια.

Οι Scott και Scooter έχουν αρνήθηκαν τη χρήση της παλαιότερης μουσικής μου ή του υλικού για αυτό το έργο, παρόλο που δεν υπάρχει καμία αναφορά  οπουδήποτε στην ταινία σε κανέναν τους ή στην Big Machine Records», προσθέτει η Τέιλορ Σουίφτ.

«Ο Scott Borchetta είπε στην ομάδα μου ότι θα μου επιτρέψουν να χρησιμοποιήσω τη μουσική μου μόνο αν κάνω αυτά τα πράγματα: Εάν συμφωνήσω να μην ηχογραφήσω ξανά ολόιδιες εκδοχές των τραγουδιών μου το επόμενο έτος (κάτι που μου επιτρέπεται νόμιμα να κάνω και ανυπομονώ). Επίσης είπε την ομάδα μου ότι πρέπει να σταματήσω να μιλάω γι’ αυτόν και τον Scooter Braun», περιγράφει η Τέιλορ Σουίφτ.

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024