Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου ξεκινούν οι «Εξομολογήσεις», η μουσική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η σκηνοθέτις, ηθοποιός και ερμηνεύτρια, Μάρθα Φριντζήλα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου ξεκινούν οι «Εξομολογήσεις», η μουσική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η σκηνοθέτις, ηθοποιός και ερμηνεύτρια, Μάρθα Φριντζήλα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μαζί της είναι τρεις σπουδαίοι, όπως τους χαρακτηρίζει, μουσικοί: O Τάκης Φαραζής, o Αντώνης Μαράτος και Βασίλης Μαντζούκης.

Με αφορμή τις «Εξομολογήσεις» της, η καλλιτέχνιδα μιλά στην εκπομπή One Talk και τον Δημήτρη Μανιάτη. «Ελάχιστα τραγούδια δικά μου τραγουδάω στην παράσταση. Η δισκογραφία μου υπάρχει. Μ’ αρέσει να προτείνω τραγούδια, να ξεθάβω αλλά και να διασκευάζω κομμάτια» υποστηρίζει. «Η καλή μουσική δεν έχει ήδη. Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό για να τραγουδήσω το οποιοδήποτε είδος μουσικής. Τραγουδώ δημοτικά, ρεμπέτικα, σμυρνέικα, λαϊκά, ακόμα και μεσαιωνικά» προσθέτει.

«Ένας καλλιτέχνης εξομολογείται και μόνο που ανεβαίνει στη σκηνή. Στην παράσταση αφηγούμαι παράπονα, βάσανα, ιστορίες, έρωτες, όλων όσων δεν μπορούν να μιλήσουν. Έβαλα κάποιες ιστορίες που έχουν να κάνουν με τον εαυτό μου, όταν ήμουν παιδί στην Ελευσίνα. Και το πόσο σκληρό παιδί ήμουν όσο έπρεπε. Τα παιδιά τα βιώνουν όλα στο 100%» σημειώνει σχετικά με την παράσταση και αναφέρεται στην γενέτειρα πόλη της.

«Ένα πέρασμα ήταν η Ελευσίνα για τους περισσότερους. Για μένα ήταν πάντοτε προορισμός. Πολύ ζωντανή πόλη, εργατούπολη,. Θυμάμαι τις βόλτες και τις εξερευνήσεις στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια όταν ήμουν παιδί» λέει. Ως καλλιτέχνης, υπεισέρχεται στην ουσία των πραγμάτων και σχολιάζει το πώς αντιλαμβάνονται ή σχολιάζουν οι άνθρωποι πράγματα που τους συμβαίνουν.

«Με το να εστιάζουμε μόνο στο πώς λέγεται κάτι, χάνουμε την ουσία. Το να αναγνωρίζουμε κάτι ως πολίτικαλ κορέκτ, δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε γιατί ακριβώς μιλάμε, ανά περίσταση» εξηγεί. Σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνει πως «η δύναμη των μέσων κοινωνικής είναι η τέλεια εφαρμογή της δημοκρατίας. Μπορεί ο καθένας να μιλάει ελεύθερα, να δικτυωθεί, να επικοινωνήσει με όποιον θέλει. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι ότι κατασκευάζουμε ένα πρόσωπο που δεν είμαστε εμείς».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι η υπερβολική χρήση τους ενδέχεται να οδηγήσει σε θλίψη, ενώ λέει πως γίνεται «πολύ φασαρία» και ότι όλοι μιλάνε πάνω στους άλλους και «έτσι χάνεται η ουσία».

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr