Έσκασε βόμβα: Η τηλεοπτική επιστροφή που θα συζητηθεί
Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή βρίσκεται στα σκαριά
Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά.
Συγκεκριμένα, ο «Big Brother» επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες και οι φήμες θέλουν μαζί με το ριάλιτι να επιστρέφει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά οι παραγωγοί του διάσημου ριάλιτι «Big Brother» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, προκειμένου να επιστρέψει, έχοντας αυτή τη φορά έναν διαφορετικό.
Το ριάλιτι επιστρέφει στην τηλεόραση και υπάρχει η επιθυμία μαζί του, να επιστρέψει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, του οποίου το όνομα έχει ταυτιστεί με την πρώτη και κατά πολλούς πιο επιτυχημένη σεζόν του παιχνιδιού.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ πάντως τόσο η παραγωγή του «Big Brother», όσο και το κανάλι που θα φιλοξενήσει το ριάλιτι, θέλουν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να επιστρέψει.
«Η παραγωγή του Big Brother και το κανάλι προσπαθούν να πείσουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι η φωνή του «Big Brother».
Έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι πολύ μεγάλη επιθυμία των παραγωγών και του καναλιού να τον πείσουν.
Ιδανικά, ο σταθμός θα ήθελε να πείσει τον Ανδρέα να κάνει και κάποια guest. Για την παρουσίαση θέλουν γυναίκα.
Το ριάλιτι θα γυριστεί τελικά στην Ελλάδα κι επειδή απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, δεν θα το δούμε πριν τον Μάρτιο του 2020», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ.
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν
- ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν Βαρδακαστάνη και Πολιτικό Συμβούλιο χωρίς να… αρχίσουν τα όργανα – Το μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας και ο στόχος της ενότητας
- Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κρήτη
- «Δεν περιμένω συγχώρεση»: Τα σημειώματα του δασκάλου που είναι ύποπτος για την επίθεση στο δείπνο του Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442