Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αμάτο Τσιτσιρέτι : Δανεισμός στην ΑΕΚ για έξι μήνες

Αμάτο Τσιτσιρέτι : Δανεισμός στην ΑΕΚ για έξι μήνες

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ίλια Ίβιτς τα βρήκε με την πλευρά του Αμάτο Τσιτσιρέτι και πως ο παίκτης θα υπογράψει με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ για έξι μήνες.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουρίου και ήδη ο Ίλια Ίβιτς «τρέχει» τις υποθέσεις και έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις.

Μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει η Ένωση και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής διαπραγματεύεται είναι κι αυτή του Αμάτο Τσιτσιρέτι, με σημερινό δημοσίευμα να κάνει λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα σε παίκτη και Ένωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ίβιτς και ο μάνατζερ του Ιταλού παίκτη, Βιτσέντζο Πισακάνε έδωσαν τα χέρια στη συνάντηση που είχαν πριν από μερικές μέρες και όλα δείχνουν ότι ο 26χρονος εξτρέμ θα είναι η πρώτη κίνηση του Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νάπολι δεν έχει θέμα να παραχωρήσει τον Τσιτσιρέτι στην ΑΕΚ, και όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο θα γίνει με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού, αλλά και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024