Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόποβιτς προς Πάρκερ : Τυχερός που παρακολούθησα όλη την πορεία σου

Πόποβιτς προς Πάρκερ : Τυχερός που παρακολούθησα όλη την πορεία σου

Ο Τόνι Πάρκερ μπήκε στο πάνθεον των Σπερς και ο Γκρεγκ Πόποβιτς είπε το αντίο του στον Γάλλο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο

O Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε στο αντίο του Τόνι Πάρκερ και φυσικά το έκανε με τον δικό του ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του ΝΒΑ αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη του με κολακευτικά λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον βοήθησε να γίνει καλύτερος, ενώ του ζήτησε και συγνώμη για την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που έκανε στο γάλλο παλαίμαχο γκαρντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τόνι, θα ήθελα να απολογηθώ για όλη την ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που σου έκανα όλο τον καιρό που είσαι εδώ. Ήθελα να το πω αυτό πολύ καιρό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από την δική μου προοπτική, ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος στην γη που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω από τα 19 σου μέχρι τώρα. Από παιδί που του έδωσα την μπάλα και του είπα «ΟΚ θα τρέξεις το σόου και σύντομα να είμαστε εκεί όταν μπεις στο Hall Of Fame». Αυτό είναι σπουδαίο.

Το καταφέραμε αυτό, έχεις κάνει σπουδαία πράγματα, έχεις κάνει την ζωή μου πλουσιότερη, την ζωή της οικογένειάς μου πλουσιότερη. Χάλασα όλα τα λεφτά που έβγαλα σε κρασιά όπως μου έμαθες, όμως πάνω απ’ όλα ο Τόνι Πάρκερ ήταν κάποιος που νοιαζόταν για τους συμπαίκτες του, για την κοινότητα, για το μπάσκετ, για τους φίλους του και τώρα έχει μια σπουδαία οικογένεια και αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό για εμένα πάνω απ’ όλα. Να σε βλέπω εκεί. Νιώθω τυχερός που παρακολούθησα όλη την πορεία σου. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για τον Οργανισμό μας. Το εκτιμώ και σε αγαπώ».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024