Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Σι Τζινπίνγκ
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τις πρωινές ώρες στις περιοχές του Χίλτον, του Συντάγματος και της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αθήνα, καθώς και στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τις πρωινές ώρες στις περιοχές του Χίλτον, του Συντάγματος και της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα αναπτυχθούν για την διαχείριση της κυκλοφορίας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).