Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Σι Τζινπίνγκ
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τις πρωινές ώρες στις περιοχές του Χίλτον, του Συντάγματος και της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αθήνα, καθώς και στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τις πρωινές ώρες στις περιοχές του Χίλτον, του Συντάγματος και της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα αναπτυχθούν για την διαχείριση της κυκλοφορίας.
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442