Να ξεκαθαρίσω καταρχάς ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Το μόνο που μπορεί να κρατήσει η ομάδα από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.
Φυσικά και πρέπει να βρεθεί λύση στο να μη παρουσιάζει ο Άρης αυτά τα τόσο διαφορετικά πρόσωπα από ημίχρονο σε ημίχρονο.
Το αν όμως έκανε λάθη ο Άρης, αν άργησε να κάνει αλλαγές ο προπονητής, αν δεν υπάρχει σωστή νοοτροπία, είναι θέματα που αφορούν την οικογένεια του Άρη.
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι