Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνει στη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Κουζμίνσκας

Κλείνει στη Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Κουζμίνσκας

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται η Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και μερικές μέρες, με τους ερυθρόλευκους να λύνουν τη συνεργασία τους με τον Λιθουανό που ήταν «ξένο σώμα» τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Κουζμίνσκας δεν εγκλιματίστηκε ποτέ στους Πειραιώτες και ήταν θέμα χρόνου η αποχώρηση του, χωρίς μάλιστα να προσφέρει το παραμικρό στη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά ο Λιθουανός πρώην ερυθρόλευκος φόργουορντ δεν πρόκειται να γίνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, αφού ήδη η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του και μάλιστα έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και χθες ο έγκυρος δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, «ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι κοντά στην υπογραφή στη Λοκομοτίβ Κουμπάν».

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Ρωσία και τη Λιθουανία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, με τον Κουζμίνσκας να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην ένατη ομάδα της καριέρας του στην Ευρώπη μετά τη Σακαλάι, την Πέρλας, τη Σιαουλιάι, τη Ζαλγκίρις Κάουνας, την Ουνικάχα, τους Νικς, την Αρμάνι Μιλάνο και τον Ολυμπιακό. Στο παρελθόν έχει περάσει και από το ΝΒΑ και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024