Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάνκοβιτς: «Να γίνω κομμάτι της ΑΕΚ»

Γιάνκοβιτς: «Να γίνω κομμάτι της ΑΕΚ»

Την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να γίνει κομμάτι της ΑΕΚ το συντομότερο δυνατό εξέφρασε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ παραχώρησε ο  Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 29χρονος εξέφρασε την ανυπομονησία του να επανέλθει στα παρκέ με τη φανέλα της «Ένωσης», ενώ έκανε σαφές πως στοχεύει να γίνει κομμάτι της ομάδας το συντομότερο δυνατό.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ. Νιώθω πάρα πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Νιώθω διψασμένος να μπω στο γήπεδο και να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων που μ’ έφεραν στην ομάδα.

Θέλω όσο πιο γρήγορα να γίνω κομμάτι της ομάδας και να ξεκινήσω να παίζω. Είναι κάτι που μου έχει λείψει. Σ’ αυτή την καμπή της χρονιάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι δεμένοι και να νιώθουμε όλοι σαν ένα».

Παράλληλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην αλληλένδετη σχέση που έχει ο σύλλογος με τον κόσμο του:

«Τα αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εφόσον παίζεις με ενθουσιασμό, όρεξη και καρδιά, σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα, ο κόσμος θα γυρίσει στο γήπεδο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024