Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαραβέγιας - Σωτηροπουλού : Βέρα στο δεξί μετά από δύο χρόνια σχέσης

Μαραβέγιας – Σωτηροπουλού : Βέρα στο δεξί μετά από δύο χρόνια σχέσης

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισημοποιώντας τη σχέση τους

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους κλείνουν τα Χριστούγεννα δύο χρόνια σχέσης και ήδη ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Το ζευγάρι που ζει κάτω από την ίδια στέγη εδώ και περίπου έναν χρόνο και είναι αχώριστο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πήρε πρόσφατα την απόφαση να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα της ζωής τους και να παντρευτούν μέσα στο 2020, καθώς στόχος τους είναι να κάνουν οικογένεια.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, έχουν ήδη βρει και κουμπάρα, που δεν είναι άλλη από την καλή τους φίλη, Κατρίνα Τσάνταλη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Τόνια Σωτηροπούλου μιλώντας για τη ζωή και τον Κωστή Μαραβέγια είχε πει:

«Το πολύ όμορφο που έχει συμβεί με τον Κωστή από τη στιγμή που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο είναι ότι την περίοδο που αυτός δουλεύει εγώ δεν δουλεύω τόσο και την περίοδο που εγώ δουλεύω αυτός κάνει το off του.

Έχουμε ήδη κάνει πολλά ταξίδια μαζί και θα συνεχίσουμε. Εγώ για την επόμενη χρονιά, εκτός από τα επαγγελματικά μου σχέδια που εύχομαι να πάνε καλά, αυτό που εύχομαι κυρίως είναι όσοι αγαπώ να έχουν υγεία.

Το λέω ειλικρινά γιατί η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη και σε προσωπικό επίπεδο με θέμα υγείας, αλλά και γενικότερα φέτος».

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέχισε, λέγοντας:

«Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και μέσα από αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο.

Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται, ένας πραγματικά θετικός άνθρωπος και είναι πολύ μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του, είτε φίλος είτε σύντροφος είτε ο μπαμπάς του και η μαμά του.

Είναι ένα φανταστικό πλάσμα, είναι σπάνιος. Δεν το λέω επειδή είναι σύντροφός μου, είναι αλήθεια. Είναι μόνο χαρά και πιστεύει πως όλα θα τα αντιμετωπίσουμε. Είναι πολύ αισιόδοξος και ένα σπουδαίο ταλέντο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024