Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛ.ΑΣ.: Δύο τραυματίες αστυνομικοί και τρεις προσαγωγές από τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

ΕΛ.ΑΣ.: Δύο τραυματίες αστυνομικοί και τρεις προσαγωγές από τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Για δύο τραυματίες αστυνομικούς και τρεις προσαγωγές κάνει λόγο η Αστυνομία με νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Το απόγευμα άλλο ένα άτομο προσήχθη έξω από τη ΓΑΔΑ.

Για δύο τραυματίες αστυνομικούς και τρεις προσαγωγές κάνει λόγο η Αστυνομία με νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το χρονικό των γεγονότων έχει ως εξής:

«- την 12:30 ώρα, (100) περίπου άτομα προσέγγισαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και αφού έσπασαν με κόφτη το λουκέτο της εξωτερικής εισόδου, επιχείρησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο,

– οι αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν για να αποτρέψουν την είσοδο δέχτηκαν επίθεση από τα άτομα, πολλά από τα οποία χρησιμοποίησαν καδρόνια κ.α. αντικείμενα,

– για να αποκλιμακώσουν τις επιθέσεις, αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων,

– στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου κατάφεραν να εισέλθουν (70) περίπου από τα άτομα, τα οποία παρέμειναν μέχρι την 14:45 ώρα, οπότε και αποχώρησαν».

Καταλήγοντας στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «από τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων τραυματίστηκαν (2) αστυνομικοί, που διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού προσήχθησαν (3) άτομα».

Νέα προσαγωγή έξω από τη ΓΑΔΑ

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για συμπαράσταση στους τρεις προσαχθέντες, όπου υπήρξε ένταση και προσήχθη ένα ακόμα άτομα από τις δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024