
Αυτοψία Μώραλη στον Πειραιά για τη βελτίωση της καθημερινότητας
Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Πειραιά για τη βελτίωση της καθημερινότητας, με τον Γιάννη Μώραλη να πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις σε χώρους όπου γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα του Πειραιά.
Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Πειραιά για τη βελτίωση της καθημερινότητας, με τον Γιάννη Μώραλη να πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις σε χώρους όπου γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα του Πειραιά.
Το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης πραγματοποίησε αυτοψία και στις πέντε δημοτικές κοινότητες διαπιστώνοντας με ικανοποίηση ότι η καθαριότητα έχει βελτιωθεί.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος Πειραιά οι κάδοι ήταν άδειοι και σε αρκετές περιπτώσεις πλυμένοι.
Κατά την αυτοψία ο δήμαρχος διαπίστωσε ότι τα πεζοδρόμια πλένονταν και οι οδοκαθαριστές του Δήμου έκαναν τη δουλειά τους.
Συνεργεία από τη Διεύθυνση πρασίνου συνεχίζουν την καθημερινή προσπάθεια να βελτιώσουν τους – έστω και λίγους – χώρους πρασίνου ενώ συνεργεία της διεύθυνσης ηλεκτροφωτισμού στολίζουν την πόλη εν όψει Χριστουγέννων.
Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα σε διάφορα σημεία, όπως στο Θεμιστόκλειο στάδιο, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί ανακαινισμένο σε λίγες ημέρες στους Πειραιώτες.
«Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πειραιά και προσθέτει ότι «καταβάλλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια και για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω και τους αιρετούς πολιτικούς προϊσταμένους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου. Αν όλοι μας επιμείνουμε και εργαστούμε σκληρά και με υπευθυνότητα, κάθε μέρα η πόλη μας θα είναι και καλύτερη, όπως την επιθυμούμε».
- «Η Ολυμπία αυτή δούλευε σε τουριστικό πρακτορείο» – Έρευνα στη Σαντορίνη για την εξαφάνιση θρίλερ στη Νέα Ιωνία
- Η Βαλένθια «καίει» το ματς με την Μπασκόνια στην ACB για το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των μελών της
- Κώστας Μπακογιάννης στο in: Η υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, το «ψυγείο» και η πολιτική
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes, φοράει μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Sugar: Ο πρώτος πιστοποιημένος σκύλος ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα



