Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 3-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 3-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Μπράιτον και με μια μεστή εμφάνιση επικράτησε με σκορ 3-1 έναντι των «γλάρων».

Σοβαρή και με περίσσια αυτοπεποίθηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπό από αυτό που παρουσιάζει συνήθως τη φετινή σεζόν και χάρη σε μια μεστή εμφάνιση έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στη Μπράιτον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα κόντρα στη Μπόρνμουθ και η αναμέτρηση απέναντι στη Μπράιτον στο «Όλντ Τράφορντ» αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για να επιτύχουν στην αποστολή τους.

Με καλή ανασταλτική λειτουργία και το δίδυμο Ράσφορντ – Μαρσιάλ να δίνει τη δική του… παράσταση στην επίθεση, οι γηπεδούχοι έκαμψαν την αντίσταση των «γλάρων», τους προσπέρασαν στη βαθμολογία και πλέον βρίσκονται στο -1 από την πρώτη πεντάδα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 17′ ο Πείερα μετά από ασίστ του Μαρσιάλ και έβγαλε από νωρίς εκτός παιχνιδιού το άγχος που ενδεχομένως να επηρεάζει στην εξέλιξη του αγώνα τους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Μάλιστα, πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι «κόκκινοι διάβολοι» ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους χάρη σε αυτογκόλ του Πρόπερ μόλις δυο λεπτά αργότερα.

Το γκολ του Ντανκ στο 64′ μετά από εκτέλεση κόρνερ μπορεί να έδωσε ξανά ελπίδες στους φιλοξενούμενους για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η απάντηση ήταν άμεση. Δυο λεπτά αργότερα,  Άντονι Μαρισάλ σέρβιρε έτοιμο γκολ στους Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος σφράγισε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο Άγγλος θα μπορούσε να είχε στείλει το δείκτη του σκορ στη… στρατόσφαιρα, αλλά η αστοχία του και ο Ράιαν δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει κάποιο δεύτερο τέρμα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουαν-Μπισάκα, Ουίλιαμς, Περέιρα, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Μπράιτον (Πότερ): Ράιαν, Ντάφι, Ντανκ, Μοντόγια, Μπερν, Στέφενς, Τροσάρ, Πρόπερ, Αλσάτε, Μοπέ, Κόνολι

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024