Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΣΟΕΕ : Συνεχίζεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση - Τι έχει βρεθεί

ΑΣΟΕΕ : Συνεχίζεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Τι έχει βρεθεί

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής επιχείρηση της αστυνομίας στους εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής επιχείρηση της αστυνομίας στους εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο υπόγειο, όπου φοιτητές καταγγέλλουν ότι κατασκευάζονται μολότοφ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνες στον συγκεκριμένο χώρο καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως έχει μετατραπεί σε χώρο προπαρασκευής μολότοφ εν όψει και της επετείου της 17 Νοέμβρη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, εντοπίστηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες και πολλά άδεια μπουκάλια.

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Την ίδια στιγμή λίγα μέτρα πιο κάτω, στο Πεδίο του Άρεως υπάρχουν συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μέχρι αυτή την ώρα.

Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων

Την ίδια στιγμή, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επιχείρηση επισημαίνοντας: «Τελειώνουμε με τους μπαχαλάκηδες. Τα ΑΕΙ αποδίδονται στους φυσικούς χρήστες τους» και «οι νόμοι εφαρμόζονται, η τάξη επιστρέφει στη χώρα».

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι θα δοθεί και φωτογραφικό υλικό μέσα από την πρώην ΑΣΟΕΕ από τα ευρήματα της αστυνομίας προκειμένου «να καταλάβουν όλοι οι έλληνες πολίτες τι συνέβαινε στα ΑΕΙ όλα αυτά τα χρόνια· όλα αυτά τελειώνουν».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ακόμη ότι «η Αθήνα αποδίδεται στους κατοίκους της· οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς».

Κεραμέως: Κατόπιν απόφασης του υπουργείου ΠΡΟΠΟ

Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σημείωσε πως η επιχείρηση έγινε κατόπιν απόφασης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Μεγάλη επιτυχία για την πάταξη της ανομίας», χαρακτήρισε, παράλληλα, η υπουργός  την εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024